Fazıl Say'dan yangın tepkisi: Biz terkedilmiş bir toplumuz

Fazıl Say'dan yangın tepkisi: Biz terkedilmiş bir toplumuz

Piyanist Fazıl Say, orman yangınlarına ilişkin 'küresel çağrı' metnini Twitter hesabından paylaşarak, "Biz terkedilmiş bir toplumuz, uluslararası yardım çağrısından başka çare kalmadığını hepimiz görüyoruz" dedi.

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Türkiye'nin güneyinde çıkan ve 7 bölgede devam eden orman yangınlarıyla ilgili Twitter'dan paylaşımda bulundu. Say, "Biz terkedilmiş bir toplumuz. İyice anladık. Uluslararası yardım çağrısından başka çare kalmadığını hepimiz görüyoruz. Ormanlarımız yanıyor. Bir türlü söndürülemiyor. Bizde ise; erken seçim olmalı, iktidar derhal değişmeli, çağdaş bir anlayışla güzel memleketimize sahip çıkılmalı." dedi.

'İTFAİYE UÇAKLARINA VE YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR'

Küresel çağrı metninde, "Güzel turkuaz sahillerde ve dağlarda 60'tan fazla yere yayılan orman yangınlarını durdurmak için itfaiye uçaklarına ve yardıma ihtiyacımız var." denilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN