Fenomen gelin Hanife Gürdal yeni işiyle şaşırttı

Fenomen gelin Hanife Gürdal yeni işiyle şaşırttı

Katıldığı evlilik programı ile ünlenerek fenomen haline gelen Hanife Gürdal, evliliğinde yaşadığı krizlerle sık sık gündeme geliyor. Fenomen gelin Hanife bu kez de yeni mesleği ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yeni işini paylaşan Gürdal, takipçilerini şaşırttı.

Evlilik programlarıyla ünlenen ve paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Hanife Gürdal, bir küs bir barışık olduğu eşi Kemal Ayaz ile tiyatro dünyasına girdi. Gelin adayı Hanife yönetmen yardımcısı olduğunu duyunca ünlü yarışmacıya yorum yağdı.

Eşiyle arasını düzelten Hanife şimdi de tiyatro dünyasına girdi. Kocası Kemal Ayvaz'ın rol aldığı oyunda yönetmen yardımcısı olan yarışmacı bu durumu sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Trabzon’da faaliyet gösteren Tiyatro Zinos'un yeni oyunu ‘KattıKarıştırdık’ oyuncuları arasında Kemal Ayvaz bulunurken Hanife Gürdal ise bu oyunda yönetmen yardımcısı oldu.

jfgjfgfgfgjgj.jpg

Hanife bu haberi duyurunca takipçilerini 'Bu unvanlar için insanlar yıllarca üniversite okuyor', 'Allah'ım piyasa bu kadar düştü mü diyeceğim ama TV'lerde de iyi oyunculuk yaptınız', yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN