Ferhan Şensoy kimdir? Müjgan Ferhan Şensoy eşi Cem Öğet kimdir?

Ferhan Şensoy kimdir? Müjgan Ferhan Şensoy eşi Cem Öğet kimdir?

Ferhan Şensoy kimdir? Cem Öğet kimdir? soruları Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet'ün evlendiği haberinin gelmesi ile merak edilmeye başlandı. Google'de trend olan soruların yanıtı ve düğüne dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet dün akşam yapılan bir düğünle evlendiler. Sosyal medyada 'Ferhan Şensoy kimdir? Cem Öğet kimdir?' sorularının yanıtı konuşuluyor. Derya Baykal'ın kızı Ferhan Şensoy ve yeni eşi hakkında merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz. Ferhan Şensoy ve Cem Öğet'ün Sarıyer'de yapılan düğününe dair ayrıntıları da sevenleri için derledik. 

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ile sunucu Derya Baykal’ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy, üç yıllık nişanlısı Cem Öget ile dünyaevine girdi. Bu haberden sonra sevenleri  Ferhan Şensoy'un hayatını ve Cem Öğet'ün kim olduğunu sorgulamaya başladılar... 

 

18-09/07/ferhan-sensoy-ve-cem-oget-evlendi.jpg

ŞENSOY VE ÖĞET GEÇTİĞİMİZ AYLAR NİŞANLANMIŞTI

Nişan heyecanını sosyal medyadan paylaşan Müjgan Ferhan Şensoy, “Sabahtan beri dün akşamdan fotoğraflara bakıyorum, heyecanım yatışınca ne kadar güzel ve anlamlı bir gece geçirdiğimizi daha iyi anladım.” demişti.

18-09/07/mujgan-ferhan-sensoy-kimdir.jpg

MÜJGAN FERHAN ŞENSOY KİMDİR? 

Tiyatro oyuncuları Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızları olan Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde istanbul’da dünyaya geldi. 
Müjgan Ferhan Şensoy, 2002 yılında "Sahibinden Satılık Birinci El Ortaoyunu” adlı tiyatro oyununda rol aldı.

2016 yılında Müjgan Ferhan Şensoy’un yazıp yönetmenliğini de yaptığı “Pera’daki Hayalet” adlı tiyatro oyunu Ses 1885 – Ortaoyuncular Tiyatrosu sahnesinde sahnelendi. Oyunda Pınar Ünsal, Orçun Kaptan, Müjgan Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, İlksen Ökte, Efe Tunçer, Eser Eyüboğlu, Sertaç Akkaya, Sahra Verer, Esra Kılıç, Enes Yavuz oyuncu olarak görev aldı. 2011 Yılında New York, “Tisch School of Arts” okulundan mezun oldu.

9 Şubat 2017 tarihinden itibaren Ortaoyuncular Tiyatrosunda gösterime giren ve Ferhan Şensoy‘un yazıp yönetmenliğini yaptığı “Nereye de Gidiyor Lan Bu Gemi?” adlı tiyatro oyununda Ferhan Şensoy, Ali Çatalbaş, Serap Günaydın, Pınar Alsan, Elif Durdu, Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy yer alıyorlar.
2017 yılında yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Fi Çi Pi dizinin kadrosunda yer aldı.

18-09/07/cem-oget-kimdir.jpg

CEM ÖĞET KİMDİR?

Film ve dizi müzikleri ile adından söz ettirmeyi başaran Müzik Direktörü Cem Öğet bugüne kadar Şov Bizınıs, Kardeşim Benim, Fi, Kardeşim Benim 2, Kötü Çocuk ve Seni Gidi Seni gibi dizi ve sinema filmlerinin müziklerini hazırlamıştır.

Bir dönem ismi Müjgan Ferhan Şensoy ile birlikteliği ile anılmıştır. 

Yaşantısını İstanbul’da sürdüren başarılı müzisyen Cem Öğet aslen Adana’lıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN