Ferhat ile Şirin’in Şehnaz’ı Emel Çölgeçen kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Ferhat ile Şirin’in Şehnaz’ı Emel Çölgeçen kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Poyraz Karayel’ dizisinde Sema karakterine hayat veren Emel Çölgeçen, Ferhat ile Şirin dizisinde Şehnaz’ı canlandırıyor. Peki Ferhat ile Şirin’in Şehnaz’ı Emel Çölgeçen kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

 

FOX TV ekranlarında Cuma akşamı izleyiciyle buluşan Ferhat ile Şirin dizisinde Şehnaz karakterini oynayan Emel Çölgeçen’in hayat hikâyesi merak konusu oldu. Peki daha önce birçok dizide rol alan Emel Çölgeçen kimdir, kaç yaşındadır? İşte biyografisi…

EMEL ÇÖLGEÇEN KİMDİR?

Emel Çölgeçen, 9 Temmuz 1976 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 43 yaşındadır. 52 kiloda 1.65 boyundadır. Yengeç burçlu yeşil gözlüdür.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Üniversiteye Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde başladı. Ancak bu dönemde oyunculuğa merak sardı. Oyuncu olma hayalini gerçekleştirmek için üniversite eğitimini 2. Sınıfta bırakarak akademi İstanbul’da tiyatro eğitimi almaya başlamıştır.

19-11/26/emel-colgecenjpgg.jpg

OYUNCULUK KARİYERİ

Emel Çölgeçen, oyunculuk kariyerine 2004 yılında yayınlanan ‘Aliye’ dizisiyle başlamıştır. Bu dizi de Meriç karakterini oynamıştır. Daha sonra 2006 yılında yayınlanan ‘Sağır Oda’ dizisinde rol almıştır. Devamında 2007 yılında ‘Zeliha’nın Gözleri’ ve ‘ Kara Duvak’ dizilerinde rol almıştır.

Oyunculuk hayatına hız kesmeden devam eden Emel Çölgeçen, ‘Böyle Bitmesin’, ‘Sultan’, ‘Geniş Aile’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Kapadokya Düşleri’ ve ‘Cennetin Çocukları’ dizilerinde de rol almıştır.

EMEL ÇÖLGEÇEN İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Emel Çölgeçen, oyunculuk hayatının en parlak dönemini de 2015-2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Poyraz Karayel’ dizisinde yaşamıştır. Buradaki rolü soğuk ve dominant bir karakter olan Sema karakterini oynamıştır. Bundan sonra ise ‘Kalbimin Sultanı’ dizisiyle izleyiciyle buluşan Emel Çölgeçen son olarak Ferhat ile Şirin dizisiyle ekranlara çıktı.

Emel Çölgeçen, dizi oyunculuğu yanında sinema oyunculuğu ve sunuculuk da yapıyor.

ALDIĞI ÖDÜLLER

• 18. Ankara Film Festivali – Umut Veren yeni Kadın Oyuncu 2007.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Filmler:

2009 Ezber (Kısa Film)
2009 Tuzak
2008 Tramvay
2006 Sahne
2001 İstanbul New York

Diziler:

2016 Kırlangıç Fırtınası,
2015 Poyraz Karayel,
2014 Böyle Bitmesin,
2012 Sultan,
2012 Geniş Aile,
2011 Arka Sokaklar,
2009 Kapadokya Düşleri,
2008 Cennetin Çocukları,
2007 Zeliha’nın Gözleri,
2007 Kara Duvak,
2006 Sağır Oda,
2004 Aliye,
1994 Gülşen Abi,

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN