Ferhat ile Şirin'in Şirin’i Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşındadır?

Ferhat ile Şirin'in Şirin’i Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşındadır?

Ferhat ile Şirin dizisinin yayınlanmaya başlanmasının ardından oyuncuların hayatları merak konusu oldu. Şirin karakterine hayat veren Leyla Tanlar hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki leyla tanlar kimdi, kaç yaşındadır. İşte leyla tanların hayat hikâyesi…

Fox TV ekranlarında Cuma akşamı izleyici karşısına çıkan Ferhat İle Şirin dizisinde Şirin karakterine hayat veriyor Leyla Tanlar. Paramparça dizisinde izleyicilerin gönlüne taht kuran Leyla Tanlar’ın hayatı, memleketi ve diğer bilgileri karar.com’da…

LEYLA TANLAR KİMDİR?

Leyla Tanlar, 1997’de İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladı. Lise eğitimini de IMI İtalyan Lisesi’nden almıştır. Lise eğitiminden sonra Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitimine devam ediyor.

Küçük yaşlarda anaokuluna gittiği sıralarda Küçük Denizkızı isimli tiyatro oyununda rol alan Leyla Tanlar; oldukça yetenekli ve başarılı bir oyuncudur. Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk eğitimi almıştır. İlk profesyonel oyunculuk kariyerine ise 2014 yılında 'Paramparca' dizisinde 'Cansu' karakterini canlandırarak başladı.

19-11/28/leyla-tanlar.jpg

Bu dizinin ardından yayın hayatı uzun sürmeyen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinde “Esleme” rolünde oynadı. Bu rolden sonra da Şahin Tepesi dizisinde "Deniz Akdora" karakterini canlandırdı. University of California At Los Angeles'ta (UCLA) oyunculuk workshoplarına katıldı.

Gelişim Üniversitesi'nden 'En Çok Gelecek Vaat Eden Oyuncu Ödülü'nü aldı. Son olarak Cuma günü yayın hayatına başlayan Ferhat ile Şirin dizisinde Şirin karakterine hayat vermektedir.

LEYLA TANLAR'LA İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYNADIĞI DİZİLER

Şahin Tepesi (Deniz)
Paramparça (Cansu)
Ferhat ile Şirin (Şirin)

ŞİRİN KARAKTERİ HAKINDA

Karalı ailesinin prensesi… Takı tasarımcılığı okuyan Şirin aynı zamanda bir Mevlevihane’nin müzik grubunda ney üflemektedir. Çocuk yaşta geçirdiği hastalık yüzünden ablası Banu ona hep narin bir çiçek gibi davranmış bu yüzden hayatın sert yüzüyle hiç yüzleşememiştir. Kafeste bir kuş gibi yaşayan, hayatla tek başına savaşmayı bilmeyen, duygularını hiç ifade edemeyen Şirin, Ferhat ile aşkı dahası yaşamayı öğrenecektir. Şirin’in aşkının en büyük engeli ise canından çok sevdiği ablası Banu olacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN