Fidan ile Toprak dizisi konusu nedir? Fidan ile Toprak dizisi oyuncuları

Fidan ile Toprak dizisi konusu nedir? Fidan ile Toprak dizisi oyuncuları

Dizi sever insanlar internet üzerinden yeni başlayan diziler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki yeni Fidan ile Toprak dizisinin oyuncuları kimler? Dizi konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Günlük dizi olarak yayınlanacağı öğrenilen Fidan ile Toprak dizisi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Fidan ile Toprak dizisinin konusu nedir? Fidan ile Toprak dizisinin oyuncuları kimler? Fidan ile Toprak dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Fidan ile Toprak dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FİDAN İLE TOPRAK DİZİSİ OYUNCULARI

Fidan ile Toprak dizisi Star TV ekranlarında günlük dizi olarak yayınlanacak. Dizinin yapımcılığını OGM Pictures ve Stellar Yapım; yönetmenliğini ise Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun üstleniyor. Fidan ile Toprak dizisinin başrollerinde Osman Aydın ve Hazal Adıyaman yer alacak.

FİDAN İLE TOPRAK DİZİSİ KONUSU

Fidan ile Toprak dizisinde yer alan Fidan ve Toprak karakteri bir kaza sonucunda birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan ve birbirini çok seven iki gençtir. Kavuşmalarının imkansız olarak düşünüldüğü Toprak ve Fidan'ın aşkı seyirciye aktarılacak.

Fidan ile Toprak Dizisi Hazal Adıyaman

HAZAL ADIYAMAN

Hazal Adıyaman Fidan ile Toprak dizisinde Fidan karakterini canlandıracaktır. Hazal Adıyaman 22 Kasım 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Boyu 1.67, kilosu 54'tür. İlk olarak Rexona markasının reklamlarında yer almaya başlayan Adıyaman, daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Hanım Köylü, Kiraz Mevsimi, Kuruluş Osman ve Aşkın Bedeli isimli projelerde yer almıştır. Hazal Adıyaman'ın ikinci günlük dizi projesi Fidan ile Toprak dizisidir.

OSMAN AYDIN

Osman Aydın 1986 senesinde İzmit'te dünyaya gözlerini açmıştır. İlk olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Fenomen yarışması ile tanınmıştır. Aydın, İstanbul Kavram Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Uluslararası Lojistik Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. Osman Aydın, Emanet, Türk Malı gibi projelerde yer almıştır. Osman Aydın'ın ilk günlük dizi projesi Fidan ile Toprak dizisi olacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN