Forbes açıkladı! Rihanna resmen milyarder

Forbes açıkladı! Rihanna resmen milyarder

Forbes dergisi, Rihanna'nın 1,7 milyar dolarlık servetiyle milyarderler kulübüne girdiğini duyurdu. Rihanna'nın tek gelir kaynağı ise müzik sektörü değil.

ABD merkezli iş ve ekonomi dergisi Forbes, milyarderler listesini güncelledi. Şarkıcı Rihanna 1.7 milyar dolarlık servetiyle resmi olarak milyarderler listesine girdi. 'Dünyanın en zengin kadın müzisyeni' unvanını da alan Barbados doğumlu Rihanna'nın tek gelir kaynağı ise müzik sektörü değil.

Asıl adı Robyn Fenty olan 33 yaşındaki Rihanna, servetinin 1.4 milyar dolarlık kısmını, hisselerinin yarısını elinde tuttuğu kozmetik markası Fenty Beauty'ye borçlu. Servetinin geri kalanını ise iç çamaşırı markası SavageXFenty ve müzisyenlik/ oyunculuk kariyerinden elde ettiği gelirler oluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN