Fotoğrafta Kaç Adet Yüz Var? Bu Kişilik Testi Gözlem ve Zihin Yeteneğinizi Ortaya Çıkarıyor!

Fotoğrafta Kaç Adet Yüz Var? Bu Kişilik Testi Gözlem ve Zihin Yeteneğinizi Ortaya Çıkarıyor!

Bu kişilik testleri sayesinde zihin ve gözlem yeteneğinizi açığa çıkarıyoruz. Yapmanız gereken tek şey fotoğrafta kaç tane yüz gördüğünüzü tespit etmek. İşte zihninizi ve gözlem yeteneğinizin hangi seviyede olduğunu söyleyen kişilik testi.

Çoğu insan ilk kez baktığında her detayı göremez veya açığa çıkaramaz. Ancak bazıları baktığı anda en ince detayı bile anında tespit eder. Sizde gözlem yeteneğinizi bu kişilik testi sayesinde kolayca ölçmek ister misiniz? O zaman resime çok dikkat edin.

Bu kişilik testleri sayesinde bir yandan zihninizi ölçebilir diğer yandan karakter özelliklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Meksikalı bir sanatçı tarafından hazırlanan bu fotoğraf, beyninizi sürekli olarak kandırmaya yönelik ve algınızı değiştirmeye çalışıyor. Fotoğrafa baktığınızda kaç adet yüz gördüğünüzü tespit edin ve gözlem yeteneğinizin seviyesini belirleyelim. Hazırsanız başlayalım.

RESİME BAKTIĞINIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ YÜZLERİ TESPİT EDİN VE AŞAĞIDAN GÖZLEM YETENEĞİNİZİ KONTROL EDİN

haberici-001.jpg

6 YÜZ GÖRMEK

Gözlem yetenekleriniz iyi ama normal seviyede.

7 YÜZ GÖRMEK

Normal ortalamanın üzerinde gözlem yetenekleriniz bulunuyor demektir.

8 YÜZ GÖRMEK

Oldukça dikkatli ve fazlasıyla detaycı olarak ön plana çıkıyorsunuz. Bu durum günlük yaşamınızda bazı zamanlar size çok sayıda getirisi olabilir. Fakat bazı anlarda veya bir yerde sizin bir noktada takılıp kalmanıza sebep olabilir.

9 YÜZ GÖRMEK

Fotoğrafta yer alan bütün yüzleri, yani toplamda dokuz adet yüzü ortaya çıkardıysanız olağanüstü seviyede gözlem yetenekleriniz olduğunu kanıtlamış oldunuz. Tamamen yaratıcı bir insansınız ve aynı zamanda mükemmel bir sezgiye sahipsiniz demektir.

YÜZLER FOTOĞRAFIN NERESİNDE YER ALIYOR?

Görmeniz gereken ilk yüz, generalin yüzü olarak ön plana çıkıyor. Generalin yüzün bölgesinde ise toplam üç adet yüz bulunuyor.

Birincisi yaşlı adamın yüzü, ikincisi kadının yüzü ve üçüncü olarak kadının kollarında bulunan bebeğin yüzü.

Kuzgunun oturduğu bölgede dört yüz vardır. Bununla birlikte son yüz, kuzgunun ve dört yüzün birleştiği yerin karşı tarafında yer alıyor.

haberici2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN