Fotoğraftaki ünlüyü kimse tanıyamıyor! İlk kez görenler gözlerine inanamadı

Fotoğraftaki ünlüyü kimse tanıyamıyor! İlk kez görenler gözlerine inanamadı

Ünlü oyuncuların gençlik yılları her zaman izleyiciler tarafından merak konusu olmuştur. Hele usta isimlerin mazide kalmış gençlik fotoğrafları son dönemde yoğun ilgi görüyor. Özellikle usta isimler tarafından sosyal medyada paylaşılan bu karelere bir yenisi daha eklendi. 90'lı yıllara damga vurmuş isimlerinden olan Ayşe Kökçü'nün 20'li yaşlarını görenler tanıyamıyor. Öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar...

Son dönemde akım olan ve ünlü oyuncular tarafından sıklıkla paylaşılan gençlik fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Günümüzün popüler oyuncularının sıklıkla paylaştığı bu kareler sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. En son bir dönemin kraliçesi olan Ayşe Kökçü, gençlik fotoğrafı ile ortalığı kasıp kavurdu. Görenler gözlerine inanamıyor bile. Bu nasıl bir güzellik. Bakın Ayşe Kökçü nasıl bir kare paylaşmış?

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALIYOR

80'li ve 90'lı yılların en popüler isimlerinden olan ve günümüzde birçok önemli projelerde yer alan Ayşe Kökçü, Bizimkiler dizisindeki Nazan karakteri ile ünlenmişti. Birçok kişi tarafından yakından takip edilen Kökçü, gençlik fotoğrafı ile herkesi şoke etti. Görenler gözlerine inanamıyor.

fdfdfd-33.jpg

Türk seyircisinin 80'li ve 90'lı yıllar boyunca yayınlanan Bizimkiler dizisindeki Nazan olarak tanıyıp sevdiği, genç neslin de Kardeş Payı dizisiyle tanıdığı Ayşe Kökçü, nostaljik paylaşımıyla geçmişe götürdü.

Ünlü oyuncu, üniversite yıllarında çekilen fotoğrafını “Edebiyat fakültesi Türkoloji bölümü 1972 -73 dönemi” notuyla yayınladı.

İşte Ayşe Kökçü'nün o paylaşımı...

dffdfd-35.jpg

AYŞE KÖKÇÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

21 Mayıs 1955 tarihinde İstanbul‘da Kuzguncuk’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Özel Kadıköy Kız Kolejinde yaptı. Sonra iki yıl İstanbul ÜniversitesiEdebiyat Fakültesi Türkoloji Bölümünde okudu. 1975 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümüne girdi.

İstanbul Belediye Konservatuarı’nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Yıldız Kenter, Çetin İpekkaya, Melih Cevdet Anday, Sabahattin Kudret Aksal öğretmenleri oldu. 1980 yılında konservatuardan mezun olunca da Şehir Tiyatrolarında çalışmaya başladı. 35 yıldır aralıksız Şehir Tiyatrosu’nda çalıştı.

1997 yılında Nedim Saban Tiyatrosu’nda tek kişilik oyunu Bir Kadın’ı sergiledi.

1985 yılında Şener Şen‘ ile “Çıplak Vatandaş” filmi ile sinemaya başladı.

dffdfd-36.jpg

1989 yılında başlayıp 2002 yılına kadar Türk televizyonculuk tarihinin en uzun süren dizisi “Bizimkiler” dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Mehmet Akan, Atılay Uluışık, Aykut Oray,Savaş Dinçel, Salih Kalyon, Selçuk Uluergüven, Rutkay Aziz ve birçok oyuncu ile birlikte oynadılar.

2014 yılının Mart ayında TRT‘de başlayan “Tanıklar” adlı dizide Turgut Özal‘ın eşi Semra Özal‘ı canlandırdı.

Ayşe Kökçü, 2014 yılında STAR TV‘de yayınlanan, başrollerinde Seda Bakan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘in rol aldığı “Kardeş Payı” adlı dizide oynadı.

Ayşe Kökçü, 1977 yılında Salih Sarıkaya ile evlenip ayrıldı. Başer Sarıkaya adında bir oğlu vardır. Çok sonra da oyuncu Avni Yalçın ile evli idi 2001 yılında boşandılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN