FOX TV sunucusu Ezgi Gözeger kimdir? Çalar Saat yaz dönemlerinde ona emanet

FOX TV sunucusu Ezgi Gözeger kimdir? Çalar Saat yaz dönemlerinde ona emanet

FOX TV ekranlarında sunuculuk yapan ‘Ezgi Gözeger kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’ soruları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İsmail Küçükkaya’nın yerine Çalar Saat programını sunan Ezgi Gözeger’in hayat hikâyesi kullanıcılar tarafından merak ediliyor. İşte güzel sunucu ile ilgili aradıklarınız…

Hafta içi her gün sabah saat 08:00 ile 10:30 arasında Çalar Saat programını sunan Ezgi Gözeger kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? gibi detaylar araştırılmaya başlandı. Usta sunucu İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programı, Küçükkaya’nın izinde olmasından dolayı Gözeger’e emanet edildi. Sunumu, fiziği, anlatımı ve yorumlarıyla dikkat çeken güzel sunucunun hayat hikâyesi de araştırılıyor. İşte Ezgi Gözeger ile ilgili aradıklarınız…

FOX TV SUNUCUSU EZGİ GÖZEGER KİMDİR?

30 Temmuz 1986’da İzmir’in Tire ilçesinde doğan Ezgi Gözeger, liseyi Tire’de Kutsan Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Meteoroloji Mühendisliği'nden mezun olan Ezgi Gözeger, MEB Kuşdili Eğitim Merkezi'nde spikerlik ve sunuculuk eğitimini bitirdi. Eğitim yaşamına Bilgi Üniversitesi'ndeki Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yaptığı yüksek lisans ile devam eden Ezgi Gözeger,yaz aylarında FOX TV'de İrfan Değirmenci ile Çalar Saat adındaki sabah programında hava durumu editör ve spikerliği yapmaya başlamıştı.

19-07/16/ezgi-gozeger-kimdir-336_280.jpg

FOX TV'de hava durumu spikerliğini sürdüren Ezgi Gözeger, 1 Şubat 2012’de FOX TV'de ‘Fox Gece’ adlı programını sundu. 2014 – 2015’te FOX TV'de dönüşümlü olarak sabah ve hafta sonu sabah haberlerini sunan Ezgi Gözeger, 2014’te meslektaşı Onur Özmemiş ile hayatını birleştirdi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde yapılan nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıymıştı.

Ezgi Gözeger, uzun zamandır İsmail Küçükkaya tarafından sunulan programı, Küçükkaya’nın izinde olmasından dolayı kendisi sunuyor.

 EZGİ GÖZEGER İLE İLGİLİ DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN