Garanti'den görülmemiş kampanya! Uygulamayı telefonuna indiren 1000 TL'yi hemen alacak! Acele edin son tarih yaklaşıyor

Garanti'den görülmemiş kampanya! Uygulamayı telefonuna indiren 1000 TL'yi hemen alacak! Acele edin son tarih yaklaşıyor

Garanti Bankası tarafından müşterilerine çeşitli kampanyalar düzenlenirken 8 gün sonra sona erecek 1000 TL'yi kapsayan ödemeler için vatandaşlar araştırmalara başladı. Şubelere gitmeye gerek kalmadan 1.000 TL olsun isteyenler için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Emekli maaşlarına gelen zam sonrasında bankalar peş peşe kampanya açıklamaları yapılırken kolaylıkla başvuru yapabileceğiniz ödemelerden yararlanabilirsiniz. Emekli maaşı, memur maaşı, asgari ücrete gelen zamlar açıklanırken Garanti Bankası yeni kampanyasını açıkladı. 1.000 TL hediye verilerek 8 gün sonra sona ereceği duyuruldu.

garanti bankası bonus

GARANTİ BANKASI KAMPANYASI

2-31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olan Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olarak yararlanabilirsiniz. 20 Şubat tarihine kadar yapılacak tek seferlik 1000 TL ve üzeri harcamalara bonus kazancı veriliyor. Kampanyadan faydalanmak için bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı sahibi olmanız gerekir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahil olmayıp ticari karltar, bonus genç ve paracard bonus kampanyalara tabi tutulmaz.

Kampanya üzerinden kazanılan paralar 25 Şubat ve 25 Mart tarihleri arasında hesaplara yatırılarak kullanılması gerekir. En çok kazanılan kartlar üzerinden ödemeler yapılırken verilen tarihler arasında harcanmayan bonuslar geri iadesi gerçekleşir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN