Gazi Üniversitesi öğrencilerinden sokak hayvanları için örnek proje

Gazi Üniversitesi öğrencilerinden sokak hayvanları için örnek proje

Gazi Üniversitesi'nde Endüstriyel Tasarım öğrencisi olan Şevval Şahin, sokak hayvanları için örnek bir projeye imza attı. Şevval Şahin 'Yaşamak istediğin gibi yaşat' şiarıyla, büyük ve küçük ırk köpeklerin rahatlıkla kullanabileceği kulübeler tasarladı.

Gazi Üniversitesi'nde Endüstriyel Tasarım eğitimi alan öğrenciler, ikinci sınıf final projelerinde sokak hayvanları için önemli bir farkındalık oluşturdu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ve Sokak Hayvanlarına Yönelik Ürün Tasarımı başlığı altında yapılan kulübeler Yedikule Hayvan Barınağına bağışlandı.

whatsapp-image-2021-06-23-at-09-09-30-2.jpg

Proje hakkında bilgili veren Şevval Şahin, "Kulübeleri konumlandıracağım yerin özelliklerini ve ürünü kullanacak olan hayvanların ölçülerini göz önünde tutarak; hava ve ortam koşullarına dayanıklı malzemelerden ve büyük ve küçük ırk köpeklerin rahatlıkla kullanabileceği ölçülerde kulübemi tasarladım. Dört adet köpek kulübesini, maliyetini ve tüm yapım aşamalarını kendim üstlenerek kulübelerimi tamamladım" sözlerini kaydetti.

whatsapp-image-2021-06-23-at-09-09-32.jpg

Malzeme olarak kayın marin kontrplakın tercih edildiği kulübelerin çatısı arduazlı membran ile kaplanarak hava koşullarına dayanaklı hale getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN