Gece yarısı paylaştı! Alişan'dan kardeşine duygulandıran veda

Gece yarısı paylaştı! Alişan'dan kardeşine duygulandıran veda

Alişan, koronavirüsten kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş için sosyal medyadan veda mesajı yayınladı. Kardeşinin maneviyatını yaşatacağını söyleyen Alişan, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet" dedi.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın cenazesi Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nden kaldırılırken, Alişan ise gözyaşları içinde güçlükle ayakta durdu.

alisan-cenaze.jpg

"SEN BENİM KARDEŞİMDİN, HER ŞEYİMDİN"

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Alişan, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı.

alisan.jpg

Alişan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Abim bizi öksüz bıraktım gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allahım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşanım, Ceylanım, Merve’m bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um. Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin İnşallah"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN