Gecenin Ucunda Can kimdir? Gerçek adı ne? Kerim İlhan biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Gecenin Ucunda Can kimdir? Gerçek adı ne? Kerim İlhan biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Dizi severler tarafından Star TV ekranlarının sevilen dizisi Gecenin Ucunda dizisinin karakterlerinden Can Pakdemir karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Kerim İlhan’ın hayatı hakkındaki detyaları merakla araştırıyorlar. Peki, Kerim İlhan kimidr? Kerim İlhan nereli? Kerim İlhan kaç yaşında? Kerim İlhan hangi dizilerde rol aldı? Kerim İlhan’ın sevgilisi var mı? İşte Gecenin Ucunda dizisinin Can Pakdemir karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Kerim İlhan’ın hayatı hakkındaki detaylar…

Star TV ekranlarının dizilerinden birisi olan Gecenin Ucunda adlı dizi gerek oyuncuları gerek konusuyla herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizinin izleyicileri Can Pakdemir karakterini canlandıran Kerim İlhan’ın hayatı hakkındaki detayları merakla araştırıyorlar. Peki, Kerim İlhan kimdir?

Gecenin Ucunda dizisinin Can Pakdemir karakteri, Zafer Pakdemir’in oğludur. Ergenliğinin verdiği güç patlamasıyla sınırları zorlayan ve hayattan almak isteyen bir gençtir.

kerim ilhan

KERİM İLHAN KİMDİR?

 Tam adı Abdülkerim İlhan olan Kerim İlhan, Okan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 doğumlu olan oyuncu Kerim İlhan, Ante Sanat’ta sahneye çıkan ve oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir. Şimdilerde 20 yaşında olan oyuncu Kerim İlhan, Çaresizlik Üzerine isimli oyun ile ilk defa sahneye çı9kmıştır. Bununla beraber Coca-Cola ve Dankek 8-Kek reklamlarında rol almıştır.

GECENİN UCUNDA CAN PAKDEMİR KİMDİR?

Gecenin Ucunda dizisinde Can, Zafer Pakdemir’in kendi canından çok sevdiği oğludur. Zafer oğlunu çok sevse de oğlu onun sevgisini hissetmemiştir. Bundan dolayı Can ailesinden görmediği sevginin intikamını çevresindeki herkesten almaya çalışmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN