Gecenin Ucunda Cihangir kimdir? Gerçek adı ne? Bertan Asllani biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Gecenin Ucunda Cihangir kimdir? Gerçek adı ne? Bertan Asllani biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Bugün yayın hayatına başlayan Gecenin Ucunda dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin ilk bölümüne sayılı saatler kala seyirci dizide rol alan oyuncuları ve karakterlerini araştırmaya başladı. Peki, Gecenin Ucunda Cihangir kim? Bertan Asllani kim, kaç yaşında? İşte detaylar...

Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda bugün ilk bölümüyle ekrana gelecek. Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda toplayan dizide usta oyuncu Bertan Asllani de Cihangir karakterine hayat verecek.

BERTAN ASLLANİ KİMDİR?

3 Temmuz 1990 Makedonya Üsküp doğumlu olan Asllani, Üsküp Eski Türk Çarşısı'nda bir dönem esnaflık yapmış ve Saatçi Selim olarak tanınmıştır.

Küçüklüğünden beri müzik ve spora ilgi duyan Asllani, 13 yaşında kendi stüdyosunu kurmuş ve beste yapmaya başlamıştır. Kariyerine ise Makedonya'da başlamıştır.

2003'te ilk albümünü Arnavutça çıkartan Asllani, Makedonya ve Arnavutluk'ta 2 albüm yaparak kısa sürede ismini duyurmuştur.

2015'te Arvanutluk'un en büyük festivallerinden Top Festival'de ödül almıştır. Ardından Türkiye'ye gelen Asllani burada Damla Damla şarkısına çektiği klip ile ismini duyurdu.

Murat Dalkılıç'ın Bir Hayli isimli şarkısının bestesini, Demet Akalın'ın Gidenlerin Kalanları ile Gülben Ergen'in Bugünün Sevdalısı şarkısının bestesini yapmıştır. 2019'da ise Kimse Bilmez isimli dizinin müziklerine imza atmıştır.

Asllani'nin oyunculuk kariyeri ise Gani Müjde'nin aracılığıyla başlamıştır. 2011'de Pis Yedili isimli dizide Bertan karakterini canlandırmıştır. Ardından 2016'da Göç Zamanı, 2021'de Öğrenci Evi, 2021 ve 2022'de Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerde rol almıştır.

 bertan asllani kim

BERTAN ASLLANİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Asllani aktif olarak Twitter, Facebook ve Instagram kullanıyor. Asllani'nin Twitter'da 8.257, Facebook'ta 14 bin, Instagram'da ise 95 bin 400 takipçisi vardır.

BERTAN ASLLANİ'NİN ROL ALDIĞI DİZİLER

Gecenin Ucunda – Cihangir (2022)

Atatürk (DİSNEY PLUS 2022)

Evlilik Hakkında Her şey – Yalın (2021)

Etkileyici – Emre Kunda (GAİN-2021)

Akrep – Efe (2021)

Öğrenci Evi – Eren (EXXEN-2021)

Göç Zamanı – Demir (2016)

Pis Yedili – Bertan (2011)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN