Gecenin Ucunda dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

Gecenin Ucunda dizisi kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak?

Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda ilk bölümüyle seyirciyi ekran başına bağlamayı başardı. Sezona başarılı bir giriş yapan dizinin kaç bölüm devam edeceği merak edildi. Peki, Gecenin Ucunda dizisi kaç bölüm yayınlanacak? Gecenin Ucunda dizisi ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

Star TV'nin yeni sezona iddialı giriş yapan dizisi Gecenin Ucunda, güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusuyla dikkat çekiyor. Gecenin Ucunda isimli kitaptan uyarlama olan dizinin kaç bölüm yayınlanacağı ise seyirci tarafından merak edildi.

GECENİN UCUNDA KAÇ BÖLÜM YAYINLANACAK?

Dizi oyuncu kadrosuyla kanalın en yüksek bütçeli dizilerinden birisi. Peride Celal'in Gecenin Ucunda isimli kitabından uyarlanan dizi kanalla on bölüm sözleşme yaptı.

Şuan için on bölümü garanti olan dizinin sonraki akıbeti reyting sonuçlarına göre belli olacak.

 gecenin ucunda final tarihi

GECENİN UCUNDA İLK BÖLÜM REYTİNG SONUCU

Birinci bölümüyle 5 Ekim 2022 Çarşamba akşamı ekrana gelen dizi ilk bölümünde 3.09 reyting aldı. Dizi Çarşamba günü Kuruluş Osman, O Kız, Bir Peri Masalı ve MasterChef gibi yapımlarla yarıştı.

Dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekse de genç kuşak tarafından izlenmedikçe ekran ömrü uzun soluklu olacak gibi durmuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN