Gecenin Ucunda Kazım kimdir? Gerçek adı ne? Kadir Doğulu biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Gecenin Ucunda Kazım kimdir? Gerçek adı ne? Kadir Doğulu biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

5 Ekim 2022 Çarşamba günü ekrana gelecek olan Gecenin Ucundan dizisi oyuncuları merak ediliyor. Dizide Kazım karakterine hayat verecek olan Kadir Doğulu’nun kim olduğu, kaç yaşında olduğu, daha önce yer aldığı projeler merak ediliyor. İşte Gecenin Ucundan Kazım hakkında merak edilen tüm detaylar…

İlk bölümü ile 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Star TV’de ekrana gelecek olan Gecenin Ucundan dizisi merak ediliyor. Kazım karakteri ile kamera karşısına geçen Kadir Doğulu hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte Gecenin Ucundan Kazım hakkında merak edilen tüm detaylar…

GECENİN UCUNDAN KAZIM KİMDİR?

Tam ismi Abdulkadir Doğulu olan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Star TV’de ekrana gelecek olan Gecenin Ucundan dizisinde Kazım karakterine hayat verecek. Oyuncu, manken ve yapımcı olan Kadir Doğulu’nun menajerlik şirketi vardır.

19 Nisan 1982 doğumlu olan Kadir Doğulu, Mersin'de dünyaya geldi. Babası işçi emeklisi olan Kadir Doğulu'nun annesi ise ev hanımıdır.

4 kardeş olan Kadir Doğulu'nun müzisyen ve modacı olan kardeşi Kemal Doğulu ile birlikte Mehmet Doğulu, Asuman Doğulu isminde iki kardeşi daha bulunmaktadır.

Kadir Doğulu Kimdir

2016 yılında Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu, Bektaşi olduğunu ve kendisine Derviş denildiğini söylemiştir.

182 boyunda ve 72 kilo olan Kadir Doğulu, Koç burcudur.

Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünde eğitim alan Kadir Doğulu, Merve Taşkan Oyunculuk Atölyesi’nde de oyunculuk eğitimleri aldı.

Liseye kadar Mersin'de yaşayan ünlü oyuncu daha sonra İstanbul'a taşındı. Mersin'de yaşadığı yıllar boyunca uğraşmadığı işkolu kalmayan Kadir Doğulu ,daha sonra yiyecek ve içecek sektöründe hatırı sayılır bir kariyerde kendini geliştirdi.10 yıl kadar İstanbul'da Buz (restoran & gece kulübü), Anjelique (restoran & gece kulübü), Salon & Salomonje (cafe & restoran) ve The House Cafe (cafe & restoran) gibi pek çok mekanda çeşitli görevler alan Kadir Doğulu, bu alanda kendini geliştirdi. Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Kadir Doğulu, daha sonra Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünde eğitim aldı. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren Kadir Doğulu, 2010 yılında ilk kez kamera karşısına geçti. Star TV'de ekrana gelen Küçük Sırlar dizisinde başrolde yer alan Kadir Doğulu, 2011 yılında ise dizi film sektörüne tam anlamı ile geçiş yaptı. Hande Yener’in Romeo şarkısının klibinde yer alan Doğulu, Show TV'de ekrana gelen Pis Yedili dizisinde de başrol oynadı

Daha sonra FOX TV'de izleyici karşısına geçen Show TV'de yayınlanmaya devam eden Fatih Harbiye dizisinde Macit karakterini canlandırdı. 2015 yılına geldiğimizde ise Atv'de ekrana gelen Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolü ile kamera karşısına geçti. Aynı yıl içerisinde Kasım ayında Star TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mehmet Giray Han’ı canlandırdı.

Kadir Doğulu Gecenin Ucunda

2016-2017 yılları arasında FOX TV'de ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinde ise Alper rolü ile seyirci karşısına çıktı.2018'de Babamın Günahları, 2019'da ise Vuslat dizisinde yer aldı.

Kadir Doğulu, gayesi ve gayreti; ilham, idrak ve keşifleri ile 2020 yılının ilk yarısında “Alim Yapım”ı kurmuştur.

2011 yılında Aşkın Tarifi isimli dizide Gaziantepli Fransız mutfağında uzman bir şef olarak ekranlara yansıdı. 2022 yılına geldiğimizde ise çok konuşulacak bir projeye imza attı. 5 Ekim 2022 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Gecenin Ucunda dizisinde Kazım Işık olarak kameralar karşısına geçen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile yeniden aynı projede yer aldı. Aynı zamanda Gecenin Ucunda dizisinin ortak yapımcısı olarak da bilinmektedir.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Kadir Doğulu, çok büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Kadir Doğulu'nun, Twitter hesabında 482.700 takipçisi, Facebook hesabında 2 milyon 500 bin, Instagram hesabında ise 4 milyon 200 bin takipçisi vardır. Ünlü oyuncunun Twitter adresi kadirdogulu, Facebook adresi kadirdogulu, Instagram adresi kadirdogulu’dur.

KADİR DOĞULU HANGİ YAPIMLARDA YER ALDI?

2022 / Gecenin Ucunda, Kazım Işık

2021 / Aşkın Tarifi, Fırat

2019 – 2020 / Vuslat, Aziz Korkmazer

2020 / Jet Sosyete, Kenan

2018 / Babamın Günahları , Ozan

2016-2017 / Bana Sevmeyi Anlat, Alper Eren

2015-2016 / Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Mehmet Giray Han

2015 / Sevdam Alabora, Gökhan

Neslihan KAdir

2013-2014 / Fatih Harbiye, Macit Arcaoğlu

2013 / Bir Hikayem Var, Mert (Sinema Filmi)

2011-2012 / Pis Yedili, Güney

2011 / Çakıl Taşları, Ali

2010 / Küçük Sırlar, Ali

Yer Aldığı Reklamlar

Hatemoğlu (Marka Elçisi) – 2020 / 2021

Polaroid (Marka Elçisi) – 2018

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN