Gecenin Ucunda Sara kimdir? Gerçek adı ne? Özge Özder biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Gecenin Ucunda Sara kimdir? Gerçek adı ne? Özge Özder biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Bugün yayın hayatına başlayacak olan Gecenin Ucunda dizisi oyuncu kadrosundaki isimlerle dikkat çekiyor. Dizi birçok başarılı ismi bir araya getirirken, güzel oyuncu Özge Özder de Sara karakteriyle kadrodaki yerini aldı. Peki, Gecenin Ucunda Sara kim? Özge Özder kim, kaç yaşında? İşte detaylar...

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Doğulu'yu yıllar sonra aynı projede buluşturan Gecenin Ucunda dizisi bugün ilk bölümüyle ekrana gelecek. Seyircide büyük heyecan uyandıran Gecenin Ucunda dizisinde başarılı oyuncu Özge Özder de yer alıyor.

ÖZGE ÖZDER KİM?

1 Nisan 1978 Ankara doğumlu olan oyuncu, 2000 Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. 1.60 boyunda olan Özder 50 kilodur. Oyunculuğa BKM'de başlayan oyuncu, kariyerinin dönüm noktasını 2004 senesinde ekranlara gelen Haziran Gecesi isimli diziyle yaşamıştır. Bu zamana kadar pek çok yapımda yer alan oyuncu son olarak Sadakatsiz isimli dizi ile ekranlara geldi.

ÖZGE ÖZDER'İN EŞİ KİM?

Güzel oyuncu Özder, 2007'de Tansel Öngel'le dünya evine girmiş fakat evlilikleri üç yıl sürmüştür. Bu evlilikten sonra şarkıcı Sinan Güleryüz'le birlikte olan oyuncu 2018'de Sinan Güleryüz'le hayatını birleştirdi. İkilinin Eva Luna ismini verdikleri bir kızları var.

 özge özder kim

GECENİN UCUNDA SARA KİM?

Dizide Macide karakterinin İstanbul'daki tek dostu Sara'dır. Sara İstanbul Musevisi ve şifacı biridir.

ÖZGE ÖZDER SOSYAL MEDYA HESABI

Instagram'ı aktif olarak kullanan oyuncunun kullanıcı ismi @ozzgeozder'dir. Oyuncunun şuan 540.000 takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN