Yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil kaza geçirdi

Yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil kaza geçirdi

Yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil, kaldığı otelde yere düşerek kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan 85 yaşındaki Pakdil'in sol kalça kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Genel sağlık durumu iyi olan Pakdil'in pazartesi günü ameliyat olacağı öğrenildi.

Yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil, dün kaldığı otelde yere düşerek kaza geçirdi. Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Pakdil'in yapılan muayenesinde düşmeye bağlı olarak sol kalçasının kırdığı tespit edildi. İlk müdahalesi yapılan Pakdil'in pazartesi günü ameliyata alınmasına karar verildi.

19-06/08/ana-manset-1560000203.jpg

Kuzeni olan Mehmet Abama, Pakdil'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek "Nur Bey, dün bayram münasebetiyle geldiği otelde küçük bir kaza geçirdi ama şu anda sağlık durumu gayet iyi. Pazartesi günü mevcut rahatsızlığı nedeniyle bir operasyon geçirecek" dedi.

KAHRAMANMARAŞ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN