Gelin adayı Hanife Gürdal kimdir? Evlilik programı ile tanınmıştı

Gelin adayı Hanife Gürdal kimdir? Evlilik programı ile tanınmıştı

Hanife Gürdal adını evlilik programlarıyla duyurmuştu ve "Gelin adayı" olarak biliniyordu. Katıldığı evlilik programlarında hiçbir adayla evlenmeyen Gürdal, daha sonra Instagram hesabında binlerce takipçiye ulaştı ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirdi. Peki "Gelin adayı" Hanife Gürdal kimdir?" detaylar haberimizde...

Hanife Gürdal Esra Erol'un daha sonra da Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programları ile tanınmış ve Instagram'da binlerce takipçi kazanmıştı. Geçtiğimiz aylarda başörtüsünü çıkarması ile gündem olan Gürdal'ın şimdilerde Instagram'da 540 bin takipçisi var.

Peki adından son zamanlarda sıkça söz edilen Hanife Gürdal kimdir?

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir Torbalı'da doğdu. 3 kardeşi olan Hanife Ömrüm Gürdal, lise mezunudur. Gürdal, Şubat 2015'te ATV'de Esra Erol’un sunduğu evlendirme programına katıldı. İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

10 ayı aşkın süre sonra Esra Erol’un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV’de yayınlanan Zuhal Topal’ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN