Gelinim Mutfakta 20 Eylül 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta 20 Eylül 2022 Salı puanları

Ekranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta bütün heyecanıyla devam ediyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmada 20 Eylül Salı günü kimin birinci olduğu merak ediliyor. İşte 20 Eylül Salı Gelinim Mutfakta birincisi ve oluşan son puan durumu...

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Gelinim Mutfakta yarışması tüm hızıyla devam ediyor. 20 Eylül günü yayınlanacak programda kimin birinci olduğu merak ediliyor. Nursel Ergin'in de verdiği puan bir çok kişi tarafından araştırılmakta. Gelinim Mutfakta programının 20 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde kimin birinci olduğunu öğrenmek istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz...

Gelinim Mutfakta Salı günü birincisi

20 Eylül günü belli olacak puan durumu sonucunda Gelinim Mutfakta 'da Fatma adlı yarışmacının alacağı puanlar yarışmanın kaderini tayin edecek. Fatma alacağı puan ya da puanlarla programın gidişatına yön vermiş olacak.

Gelinim Mutfakta 20 Eylül Salı birincisi ve puan durumu

Geçtiğimiz günlerde programda devamlı olarak son sırayı alan Fatma bugün de aynı şekilde sonunculuk koltuğuna oturması halinde elenecek ismin belli olmasını sağlayacak. Bu sonuçlarla birlikte ise geriye beş altın bileziği kazanacak yarışmacını kim olduğunu öğrenmek kalacak.

Gelinim Mutfakta 20 Eylül Salı birincisi ve puan durumu

Yarışmaya ilk katıldıkları günde sonunculuk koltuğuna oturan yarışmacılar oransal olarak yüzde 96.7 ile Cuma günleri eleme potasına kalıyorlar. Bu durum Salı günleri son sırayı almalarıyla beraber yüzde 100'lük bir orana yükseliyor. Salı günü eğer Fatma puanlamanın sonucunda sonunculuğu alırsa bu hafta eleme potasına girmeyi kendi adına garantilemiş olacak.

Bir önceki bölümde kıran kırana bir yarış sonucunda Tuğba ve Emel 17 puan almışlardı fakat kazanan Tuğba oldu. Tuğba yapılan kura sonucunda çeyrek altını kazandı ve hanesindeki çeyreklere bir yenisini ekledi. Kura sonucu kaybeden Emel ise Salı günü çeyreği kazanıp bir önceki gün yaşanan kaybı telafi etmek istiyor.

Bu hafta yarışmaya katılan Fatma bugün puanlamada kesinlikle en yüksek puanlı almalı yoksa düşük puanlar alması halinde gidişi çok yüksek ihtimal olacak. Sibel ise uzun zamandır devam ettiği bilezik suskunluğuna bir son verip en yüksek puanı almak için gözünü karartmış durumda. Sibel'in amacı ilk bileziği kazanmak iken Emel ise bilezik koleksiyonuna bir yenisini ekleme peşinde. Bu rekabet izleyicileri de ekran başına sürüklemeye devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu

  • Tuğba: 3
  • Emel: 1
  • Sibel: 2
  • Fatma: 5

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN