Gelinim Mutfakta 21 Ağustos kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 21 Ağustos kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında Fatih Ürek’in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta’da 21 Ağustos puan durumu ve kimini birinci olduğu merak ediliyor. Bu bölümde Gülcan’ın Besime hanıma hediye ettiği sandalyeyi sert bir şekilde iade etmesi, tepkilere yol açtı. İşte gelişmeler…

 

Bu hafta 333. bölümün çekildiği Gelinim Mutfakta yarışmasının puan durumu ve günün birincisi, programın izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Gülcan’ın yaptığı hareket tepki çekerken, Hüsniye Hanım da günün yarışması yemeğini beğenmedi. İşte Gelinim Mutfakta 21 Ağustos birincisi…

GELİNİM MUTFAKTA YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programının bölümünde ipler gerildi. Gülcan’ın, Hüsniye’nin kaynanası Besime Hanıma hediye ettiği tabureyi sert bir biçimde kendisine iade etmesi, gelin ve kaynanaların tepkisini çekti ve Gülcan’ın bu tavrı şoke etti.

19-08/21/gelinim-mutfaktajpgg.jpg

GÜNÜN YEMEĞİ BEĞENİLMEDİ

Öte yandan günün yarışma konusu olan yemek de kaynanalar tarafından beğenilmeyince, gelinler de aldıkları eleştirilerden dolayı bir hayli rencide oldu. Özellikle Hüsniye Hanım, günün yarışma yemeğini beğenmezken, bu konuda verdiği tepki ise eleştirilere sebep oldu.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

21 AĞUSTOS PUAN DURUMU

Kayınvalideler tarafından verilen puanlar kapsamında gün sonuncusu 6 puanla Hülya olurken, en yüksek puanını alarak çeyrek altını cebine koyan isim de 17 puanla Ezgi oldu. Gülcan ile Hatice de 9 puan alabildi.

20 AĞUSTOS PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 20 Ağustos birincisi 15 puanla Ezgi oldu. Hatice 14 puanla ikinci sırayı alırken, 7 puanla en düşük puanını alan Gülcan, en düşük puanı alan ikinci gelin 8 puanla Hülya oldu.

19 AĞUSTOS PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta'nın 19 Ağustos 2019'da yayınlanan 331. bölümde gelinler, 'Damat Paçası' için yarışırken, gün birincisi olan Hatice, çeyrek altının sahibi oldu.

Hülya 12 puan ve Ezgi 10 puan, alırken, en düşük puanı Gülcan aldı: 9...

 

334. BÖLÜM FRAGMANI:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN