Gelinim Mutfakta 26 Ağustos gün birincisi kim oldu? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 26 Ağustos gün birincisi kim oldu? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 26 Ağustos gün birincisi merak ediliyor. Puan durumuna göre günün en düşük paunını Ezgi aldı. En yüksek puan ise Hülya'nın oldu. İşte 26 Ağustos 2019 puan durumu ve tüm detaylar...

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün heyecan doruktaydı. Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk gününde (26 Ağustos 2019) kaynanalar hangi yemeğin kime ait olduğunu bilmeden puanlama yaptı. Günün sonunda yapılan puanlama neticesinde 1 isim çeyrek altının sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU - 26 AĞUSTOS 2019

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Ezgi olarak açıklandı. Ezgi'nin ardından günün en düşük puanını alan ikinci gelini 11 puanla Hatice oldu.

Elif 14 puan alarak günü ikincilikle tamamladı. Haftanın ilk gününde en yüksek puanı alarak çeyrek altının sahibi olan gelini ise tam 19 puan alan Hülya oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA ÖDÜLLERİ

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da günün birincisi haftanın ilk gününde çeyrek altını kazandı aynı zamanda da haftalık bazda avantajı eline geçirdi.

Her hafta en az puanı alan yarışmacının elendiği ve haftalık bazda en fazla puanı toplayan yarışmacının ise 5 altın bileziğin sahibi olduğu programda heyecan giderek artıyor.

19-08/26/igdem.jpg

 

ÇİĞDEM VE ELİF KİMDİR?

Besime Hanım ve Gülcan'ın yerine gelen yarışmacılar Çiğdem ve Elif'in kim olduğu araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta'ya 68. hafta Çiğdem Akçam ve gelini Elif Akçam tekrar katıldı. İlk haftalarda yarışan ikili işleri gereği programdan çekilmişti.

19-08/26/elif.jpg

Çiğdem Hanım ve Elif Hanım'ın değişimi diğer yarışmacıları şaşırtırken iki isim programında 5. haftasında yarışmaya katıldıkları ortaya çıkmıştı.

Gülcan'ın vedasının ardından programa katılan yeni yarışmacıların haftalık performansı ise yarışma devam edip edemeyeceklerini gösterecek.

Kendi isteğiyle programdan ayrılan yarışmacıların bu haftaki puan durumu ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

19-08/26/screenshot_6.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN