Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Yarışmacıların son puan durumu

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Yarışmacıların son puan durumu

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 19 Ağustos 2019 yarışmacıların son puan durumu merak ediliyor. Bugün birinci yarışmacı Hatice oldu. Puanlarda son durum ve yarışma ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni sezonu bugün (19 Ağustos 2019) başladı. Gelinim Mutfakta puan durumu yarışmanın takipçileri tarafından merak ediliyor. 

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta Ezgi ve Kayınvalidesi Reyhan yarıştı. Ezgi ve Reyhan geçtiğimiz sezon sağlık sorunları nedeniyle yarışmayı yarıda bırakmıştı. İlk hafta yarışmacıları ise Hatice, Hülya, Ezgi ve Gülcan oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU? 19 AĞUSTOS 2019 BİRİNCİSİ VE SON PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi 14 puan Hatice oldu.

12 puanlı Hülya onu izlerken, Ezgi 10 puan kazandı. Gülcan ise 9 puanda kaldı.

GELİNİM MUTFAKTA ÖDÜLÜ NEDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler cuma gününe kadar en yüksek puanı alırlarsa gelin ve kayınvalide birlikte birinci olacak ve 10 Bin Liralık 5 bileziğin sahibi olacak. Programda haftanın en düşük puanını alan gelin ve kayınvalide ise yarışmaya veda edecek ve yeni gelin ve kayınvalide yarışmaya katılacak.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA FORMATI

Gelinim Mutfakta yarışması Fatih Ürek'in sunumu ile dört kayın valide ve gelinlerinin yarıştığı ve her hafta cuma günü büyük ödülün verildiği ve bir gelin ve kayınvalidenin elendiği bir yarışmadır. Yarışmada gelinler kendilerine verilen süre içerisinde yemeklerini hazırlayacaklar, bu yarışta gelinleri an ve an izleyen kayınvalideler tabakların kime ait olduğunu bilmeden puanlama yapacaklar.

Yarışmaya gelinler kayın valideleri ile birlikte katılacaklar. Mutfakta her gelin kayın validelerinin talimatları ve yardımları ile en güzel yemekleri yapmaya çalışacaklar. Damak tadına uygun, hem görsel açıdan hem de lezzet açısından en güzel yemeği yapıp en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN