Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar yarışıyor | Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar kimler?

Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar yarışıyor | Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar kimler?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da en iyi yarışmacılar yarışıyor. Daha önce yarışan ve sevilen yarışmacılar bir kez daha ekrana geliyor. Peki Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar kimler? İşte detaylar…

Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar ile ekrana geliyor. Programı takip edenler, ‘’Gelinim Mutfakta en iyi yarışmacılar kimler?’’ sorusunun cevabını merak eder oldu. Yarışma ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

GELİNİM MUTFAKTA EN İYİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı Gelinim Mutfakta ‘da yarışmanın sevilen yarışmacıları ekrana geri döndü. Gelinim Mutfakta’da artık Reyhan&Ezgi, Çiğdem&Elif, Nurten&Özlem ve Ayten&Özüm yarışacak.

Reyhan ve Ezgi Yıldırım yarışmanın en çok altın kazananı olmuştu. Nurten ve Özlem Argun mutfağa geldikleri ilk günden beri iddialı yorumları ile tanınıyor. Özüm ve kayınvalidesi Ayten Sakarya yarıştığı dönem boyunca üst üste bilezik kazanmıştı. Çiğdem ve Elif Akçam ise şıklıkları ve duruşları ile izleyiciler tarafından tam puan almışlardı. Eski yarışmacıların yeniden nasıl performans sergileyecekleri şimdiden merak konusu. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün Kanal D ekranlarında.

20-02/19/gelinim-mutfaktajpgg.jpg

AYTEN - ÖZÜM SAKARYA

Ayten ve gelini Özüm Sakarya Gelinim Mutfakta'ya 31. haftada katılmıştı. Özüm, 10 günlük evli ve İzmir’de doğdu. Yarışmaya birlikte katıldığı kaynanası Ayten hanım ise Siirt’te doğdu.

ÖZLEM- NURTEN ARGÜN

Nurten ve gelini Özlem Argün, 13. haftada Gelinim Mutfakta'ya katılmıştı. Özlem hanım Kastamonulu, kayınvalidesi Nurten hanım da Sivaslıdır. Moda tasarımcılığı yapan Özlem, sivri dili ve sert mizacı ile yarışmada dikkat çeken isimler arasındaydı.

EZGİ- REYHAN YILDIRIM

Tunceli'de doğan Ezgi Yıldırım, Elâzığ'da yaşıyor. 4 senedir evli olan Ezgi’nin bir de bebeği var. Gelini gibi aslen Tuncelili olan Reyhan Hanım da Erzincan'da yaşamını sürdürüyor. Otoriter tavırlarıyla bilinen Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarf ettiği ‘’Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım’’ sözüyle öne çıkmıştı.

 

ÇİĞDEM- ELİF AKÇAM

Elif Akçam ise hemşirelik yapıyor. Elif, daha evvel iş saatlerinden ötürü yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Gelininin tabaklarını bulma konusunda iddialı olan Çiğdem Akşam, yaşadığı tartışmalarla nam salmıştı…

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN