Gelinim Mutfakta Nursel'inin kızını gören dilini yuttu! Yetimhanede büyümüştü "Bir içim su"

Gelinim Mutfakta Nursel'inin kızını gören dilini yuttu! Yetimhanede büyümüştü "Bir içim su"

Bir dönemin fenomen yarışması "Var mısın yok musun" yarışmasıyla yıldızı parlayan Nursel Engin, kızı Bengü ile gündeme geldi. 24 yaşındaki kızını paylaşan Engin herkesi şaşkına uğrattı. Kızının güzelliğine çok sayıda yorum geldi. Ünlü sunucu yetimhanede büyümüştü...

Acun Ilıcalı'nın 'Var mısın yok musun?' programıyla adını duyuran ve şu sıralar Gelinim Mutfakta programının sunucusu Nursel Ergin kızını görenler büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

nurselengin.jpg

NURSEL ENGİN'İN KIZI HAYRAN BIRAKTI

Henüz 18 yaşındayken kızı Bengü'yü doğuran Nursel Engin, sosyal medyadan kızını paylaşmayı ihmal etmiyor. Bengü'yü görenler ise hayran kalıyor.

mercan.jpg

KARDEŞİ SANDILAR

24 yaşında olan Bengü annesine olan benzerliği ile dikkat çekerken anne- kızın paylaşımlarına ise "Kardeşler sandım", "Siz anne-kız olamazsınız", "İlk bakışta arkadaşlar zannettim" şeklinde yorumlar yaptı.

kizi.jpg

YETİMHANEDE BÜYÜMÜŞTÜ

Acun Ilıcalı'nın programında yıldızı parlayan Nursel Engin, yetimhanede büyüdüğünü yıllar önce itiraf etmişti. Annesini hiç tanımadığını söyleyen Engin hayat hikayesiyle herkesi ağlatmıştı. Nursel Engin'in Mercan isminde bir kızı daha var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN