Gelinler çiçek açıyor: İşte 2019'un saç ve makyaj modası

Gelinler çiçek açıyor: İşte 2019'un saç ve makyaj modası

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2019 yılı gelinlik saç ve makyaj modası 'Kadın Bir Çiçektir' teması ile tanıtıldı.

Kemer ilçe merkezinde bulunan ünlü Ayışığı Plajı'nda 2019 yılı gelinlik saç ve makyaj modası 'Kadın Bir Çiçektir' teması ile tanıtıldı. Modeller sıcak havada sahil kenarında gelinlikle poz verirken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gelinlikler canlı çiçeklerle yapılan taç ve duvakla renklendirilirken, makyajlar ise çiçek aksesuarlarının renklerine göre daha sade tercih edildi.

19-01/24/2019da-gelinler-cicek-aciyor_1045_dhaphoto2-1.jpg

İlçe merkezinde bulundan Jasmine Güzellik Merkezi işletmecisi ve birçok ulusal yarışmada ödülleri bulunan saç stilisti ve makyöz Yasemin Üst, "Gelinler bu yıl güzelliklerini doğal çiçeklerle renklendirecek" dedi.

'Kadın Bir Çiçektir' temasını ön plana çıkardıkları 2019 için saç ve makyaj tasarımları hazırladıklarını söyleyen Üst, "Bunun üzerine çalışmalar yaptık. Bu yıl gelinlikçilerimiz ve makyözlerimizle birlikte kombin bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın daha iyi sonuç vereceğini düşündük. Geçen senelerde daha avangart saçlar, yüksek taçlar, ağır makyajlar vardı. Bu yıl bunların aksine daha hafif makyajlar, volümlü saçlar ama çiçek detayları kullandık. Genellikle canlı çiçekleri tercih ediyoruz. Bunun yanında kendi aksesuarlarımızı, çiçek tasarımlarımızı da gelinlerimize uyguluyoruz" diye konuştu.

19-01/24/2019da-gelinler-cicek-aciyor_1045_dhaphoto8.jpg

2019'da gelinlerin makyajlarının daha sade olacağını söyleyen makyöz Meliha Özer ise, geçen yıl ve ondan önceki yıllarda göz kapaklarında daha çok renkli farlar kullanılırken, bu yıl bunu biraz daha sadeleştirdiklerini söyledi.

Özer, "Gelinlerimizin aksesuarlarına göre gözaltları daha renkli ama göz kapakları daha nut. En önemlisi yüzümüze göre makyaj yapmak. Makyajın en önemli unsurlarından biri kesinlikle kontör. Highlighter (Yüzün T bölgesini aydınlatmak ve yanaklarda parlak bir görüntü elde etmek), makyajın olmazsa olmazlarından biri. Dudakları her zaman aksesuara göre patlatıyoruz. Gelinlerimiz böylece daha canlı ve daha göz önünde oluyor" dedi.

19-01/24/2019da-gelinler-cicek-aciyor_1045_dhaphoto6.jpg

Ekinliğe katılan modellerden Ayça Torun da, "2019'a gelinlerimiz çiçek gibi girecek" dedi.

ANTALYA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN