Gelsin Hayat Bildiği Gibi Başsavcı kimdir? Gerçek adı nedir? Gökmen Kasabalı hayatı ve rol aldığı yapımlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Başsavcı kimdir? Gerçek adı nedir? Gökmen Kasabalı hayatı ve rol aldığı yapımlar

Son zamanların gözde dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki başsavcı karakteri Gökmen Kasabalı kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yayın hayatına başladığı günden beri sevilerek takip edilen yapımlardan biri haline geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları kimler? Diziye yeni girecek başsavcı karakteri Gökmen Kasabalı kimdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yapımcılığını BKM Film üstleniyor. Dizide Ertan Saban, Özgü Delikanlı, Özge Özberk, Nilsu Berfin Aktaş ve Devrim Özkan yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine başsavcı karakterinin dahil olacağı öğrenildi ve karakter Sadi Payaslı desteğini isteyecek. Sadi Payaslı devletin mafya ile ilgili işlerde yardımına koşan ve bilgilerini devletle paylaşan bir karakterdir. Seyirciler merakla yeni gelen savcının Sadi'den hangi bilgileri isteyeceği merak ediliyor. Başsavcı karakterini Gökmen Kasabalı'nın canlandıracağı da öğrenildi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Başsavcı Karakteri Gökmen Kasabalı Kimdir

GÖKMEN KASABALI KİMDİR

Gökmen Kasabalı 1 Ekim 1982 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gözlerini açmıştır. Oyunculuğunun yanında dansçı da olduğu bilinen Gökmen Kasabalı'nın İstanbul Dans Tiyatrosu'nda görev yaptığı bilinmektedir. Gökmen Kasabalı son olarak Diriliş Ertuğrul ve Ramo dizilerinde yer almıştır. Gökmen Kasabalı Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı karakter ve başarılarıyla oldukça büyük kitlelere ulaşmıştır. Kasabalı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine konuk oyuncu olarak dahil olacak. Kasabalı, tiyatro alanında aktif olarak yer almaktadır. Gökmen Kasabalı'nın Asiye Değirmenci ajansına bağlı olduğu ve bekar olduğu bilinmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN