Genç Koca 59'luk Seda Sayan'ı Terk Etti! Estetik de Evliliği Kurtarmadı! Seda Sayan Bakın Paylaştı?

Genç Koca 59'luk Seda Sayan'ı Terk Etti! Estetik de Evliliği Kurtarmadı! Seda Sayan Bakın Paylaştı?

Mayıs 2022 tarihinde Müzisyen Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan mutlu aile fotoğrafları paylaşırken, çiftin evliliklerine dair bomba bir iddia ortaya atıldı. İkili hakkında boşanma haberleri çıkarken, evi terk ettiği iddia edilen Çağlar Ökten'in boşanma kararı aldığı iddia edildi. Seda Sayan ise bu iddialara karşı video ile paylaşım yaptı. Bakın ne paylaştı?

Geçtiğimiz aylarda 35 yaşındaki Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, evliliklerinin ilk aylarında ayrılık iddiaları ile gündeme gelmişti. Bu iddiaları yalanlayan Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le uzun bir tatil maratonuna çıktı. Tatilden eşiyle sürekli paylaşım yapan Sayan, "Mutluyuz" pozları verdi. İddialara göre İstanbul'a dönen çift tartıştı ve Ökten evi terk etti. Peki Çağlar Ökten-Seda Sayan çifti boşanıyor mu? Sayan hakkında çıkan ayrılık iddialarına bakın ne dedi? İşte detaylar.

1462607.jpg

BOŞANMA İDDİALARI MAGAZİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ! OĞLU EVLİLİĞİ İSTEMEMİŞTİ

59 yaşındaki Seda Sayan 7 kez nikah masasına oturdu. Kendi programında solistlik yapan Çağlar Ökten ile evlenme kararı alan Seda Sayan, arkadaşları arasında sade bir nikah kıyarak dünya evine girmişti. Prag'da yapılması beklenen düğün vize sorunları nedeniyle İstanbul'da gerçekleşmişti. Sayan ve Ökten'in aileleri ise nikaha katılmamıştı. 7. kez evlenen Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin de tepki göstermiş ve nikahına katılmamıştı.

sedasayankim.jpg

SEDA SAYAN-ÇAĞLAR ÖKTEN ÇİFTİ BOŞANIYOR MU?

Tüm bunlar yaşanırken çiftin evliliklerinin ilk ayında ayrılık iddiaları ortaya atıldı. İddiaları yalanlayan çift balayı için önce Paris daha sonra Hollanda'ya gitti. Balayından bol bol paylaşım yapan ikili yaz tatili içinse Antalya Kaş ve Yunanistan'ı tercih etti.

sedasayangenckoca.jpg

Uzun bir tatil planı yapan Sayan-Ökten çifti İstanbul'a döndü. Yakında programının yeni sezonuna başlayacak olan ikili hazırlık yaparken, Sayan ise İstanbul'a döner dönmez gençleştirme işlemi yaptı. Son 2 ayda çok sayıda gençleştirme işlemi yaptıran Seda Sayan, bacaklarını, belini, çenesini, boynunu ve silikonlarını yeniletti. Son hali ile bambaşka birine dönüşen Seda Sayan'ın bu işlemleri 35 yaşındaki eşi için yaptırdığı iddia edildi.

caglarokten.jpg

SAYAN, AYRILIK İDDİALARINA VİDEO İLE CEVAP VERDİ

İstanbul dönüşü tekrardan kısa süreliğine Bodrum'a kaçan çift Bodrum'dan tatil paylaşımı yaparken, iddialara göre ikilini arası açıldı ve Çağlar Ökten'in evi terk ettiği söylendi.

sedasayandekolte.jpg

Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası Seda Sayan'dan ilk paylaşım geldi. Sayan Bodrum'dan görüntülü bir video çekerek eşiyle beraber haberleri yalanladı. İkili şu an Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN