Gibi'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak?

Gibi'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak?

Senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı Gibi dizisinin 3. sezonu izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gibi'nin, yeni sezon bölümleriyle 7 Ekim tarihinde Exxen'de yayınlanması bekleniyor.

Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Sinir’in, senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı sevilen dizi Gibi, 3. sezonuyla izleyici ile buluşacak. Gibi, 7 Ekim'de Exxen'de yayınlanacak.

KONUSU

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle kavga etmekte usta olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri abartı derecede sorun çıkartan bir seviyeye getirirler. Dizinin her bölümünde vermek istedikleri mesaj(lar) bulunmakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN