Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'e uyuşturucudan hapis cezası

Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'e uyuşturucudan hapis cezası

Oyuncular Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ve Gizem Karaca uyuşturucu madde ticareti suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Habertürk'ün haberine göre, ünlü oyuncularÇağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıkladı.

Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl  3 ay, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Oyuncu Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ile Yusuf Akgün hakkında da uyuşturucu ticareti suçundan 4’er yıl 2’şer ay hapis cezası verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN