Gizli harfi bulmak çok zor! Teste göre sadece IQ'su140'ın üstünde olanlar G harfini buluyor!

Gizli harfi bulmak çok zor! Teste göre sadece IQ'su140'ın üstünde olanlar G harfini buluyor!

Ara ve bul aktivitesi, dikkat becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek istiyorsanız 5 saniye içinde bu görseldeki G harfini bulun.

Ara ve bul etkinliği, bir görüntüdeki gizli bir şeyi veya nesneyi bulmayı içerir. Kullanıcıların belirli bir süre içinde görüntüdeki her hangi bir şeyi araması gerektiğinden "ara ve bul" olarak adlandırılır.

Gözlem becerilerinizi test etmek ve geliştirmek için iyi bir yoldur. Bu etkinliğin en iyi yanı, bireysel olarak veya gruplar halinde deneyebilmenizdir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman bu mücadeleyi deneyin.

zk1.jpg

G HARFİNİ BULMAK İÇİN SADECE 5 SANİYEN VAR!

Aşağıdaki paylaşılan görsel bir dizi C harfini gösteriyor ve başlığın da işaret edildiği gibi 5 saniyede C harfinin arasından G harfini bulmanız gerekiyor. Bu sorunu çözmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemek ve görüntüdeki herhangi bir sapmayı tespit etmektir.

Bu zorluğun zorluk seviyesi kolaydır. İyi gözlem becerilerine ve durumsal farkındalığa sahip bir birey, G harfini kolayca tespit edebilecektir. G harfini gördün mü? Resme dikkatlice bakın, G harfi her yerde olabilir.

G HARFİ NEREDE SAKLANIYOR?

C ve G harfleri benzer bir görüntüyü takip eder ve bu nedenle bir dizi C harfi içinde G harfini tespit etmek ilk bakışta zordur. Bu görevi başarıyla tamamlamak için 5 saniyeniz var. Görevin görece kolay zorluğu nedeniyle süre sınırı daha kısadır ve gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu görmenin harika bir yoludur.

Acele et, sadece birkaç saniye daha kaldı. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var?
G harfi görüntünün üst yarısında değil. Artık G harfini bulmanın oldukça kolay olduğuna inanıyoruz. Kaçınız G harfini fark edebildi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Cevabı merak mı ediyorsunuz? O zaman okumaya devam edin. Cevaba geçmeden önce, gözlem becerilerinizi test etmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Bazılarınız G harfini verilen süre içinde bulamamış olsanız bile, elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Düzenli olarak pratik yaparak gözlem becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Şimdi çözüme bakalım.

G harfi, 9. sırada C harfinin arasına sıkıştırılmış olarak görülebilir, kırmızı bir daire ile resimde vurgulayacağız.

zk2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN