Gökhan Özoğuz '15 Temmuz darbe girişimini anlatan çizimler için ne dedi? Hasan Kaçan'dan tepki geldi

Gökhan Özoğuz '15 Temmuz darbe girişimini anlatan çizimler için ne dedi? Hasan Kaçan'dan tepki geldi

Gökhan Özoğuz (Athena Gökhan) sosyal medyadan 15 Temmuz Darbe Girişimini anlatan çizimlerle ilgili "Tüm Türk askerleri tarafından yapılıyor gibi gösterilmiş." dedi ve bunların derhal kaldırılması gerektiğini söyledi. Gökhan Özoğuz'un bu sözleri pek çok ünlü isim tarafından tepkiyle karşılandı. İşte eleştirilerin hedefi olan Özoğuz ve tartışmalar...

Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz darbe girişimini anlatan çizimlerden bazıları hakkında yaptığı "Nefret ediyorum." eleştirisi tepki çekti. Athena Gökhan eleştirilere yanıt verdi "Halk gerçek vatanseveri bilir." dedi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'UN 15 TEMMUZ PAYLAŞIMI

15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından o günü anlatan onlarca çizim ortaya çıktı. Bunlardan bazılarını paylaşan Özoğuz, "Bu çizimlerden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk Askeri yapmış gibi hissettiriyor. "Türk asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba?" diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın." ifadelerine yer verdi.

19-07/15/gokhan-ozoguz-4.jpg

HASAN KAÇAN: DARBECİLERDEN NEFRET EDECEKSİN GÖKHAN!

Art arda gelen eleştirilerden sonra bazı takipçilerini engelleyen Özoğuz'a bu kez Hasan Kaçan tepki gösterdi.

Kaçan şu ifadeleri kullandı: "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen...."

Gökhan Özoğuz ise Hasan Kaçan'a şu yanıtı verdi: "Hasan biz senden iyi biliriz Vatanı, Milleti kayıtsız şartsız sevmeyi de, darbeyi nasıl lanetleyeceğimizi de, o geceki 251 tane şehidimizi nasıl yadedeceğimizi de... O afişlerde darbeci askerlerin resimleri olmadığı sürece Türk Askerini temsil eder. Askerimizi de yedirtmeyiz!"

19-07/15/gokhan-ozoguz-9.jpg

Gökhan Özoğuz'un konu ile ilgili diğer tweetleri şu şekilde:

19-07/15/gokhan-ozoguz-5.jpg

19-07/15/gokhan-ozoguz-6.jpg

19-07/15/gokhan-ozoguz-7.jpg

19-07/15/gokhan-ozoguz-8.jpg

19-07/15/gokhan-ozoguz-9.jpg

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN