Gökhan Töre kimdir? Eşi Esra Bilgiç'ten ne zaman boşandı?

Gökhan Töre kimdir? Eşi Esra Bilgiç'ten ne zaman boşandı?

Gökhan Töre geçtiğimiz aylarda boşandığı Esra Bilgiç'ten sonra AVM'de gazetecilere açıklama yaptı. Halasının kızı ile dolaştığını söyleyen Töre, yanlış anlaşılmaması için uyarıda bulundu. Yaşananların ardından "Gökhan Töre nerelidir? Kimdir ve kaç yaşındadır?", "Gökhan Töre ile Esra Bilgiç neden boşandı?" sorularının cevabı araştırılmaya başlandı. İşte soruların yanıtları ve tüm detaylar...

Gökhan Töre ile Esra Bilgiç 2017 yılında evlenmiş, geçtiğimiz Haziran ayında boşanmıştı. Ayrılık sonrası Gökhan Töre bir alışveriş merkezinde yanında bir kadınla görüntülendi. Töre "Halamın kızı yanlış bir şey olmasın." açıklamasını yaptı.

Yaşananların ardından "Gökhan Töre kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?", "Töre ile Esra Bilgiç neden boşandı?" soruları gündeme geldi.  

GÖKHAN TÖRE İLE ESRA BİLGİÇ NEDEN BOŞANDI?

İkinci Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'in iddialarına göre ünlü futbolcu Gökhan Töre'nin Esra Bilgiç'i aldattığına dair görüntüler ortaya çıktı, boşanma nedeni de buydu...

27 yaşındaki Türk Milli Futbolcusu Töre hakkında merak edilenler ve tüm detaylar...

19-07/15/gokhan-tore-esra-bilgic.jpg

GÖKHAN TÖRE KİMDİR?

Esra Bilgiç ve Gökhan Töre 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift geçtiğimiz Haziran ayında sessiz sedasız boşanmıştı. Ayrılık sonrası Esra Bilgiç ortalarda gözükmezken Gökhan Töre bir alışveriş merkezinde bir güzelle görüntülendi. Yanında bir hanımefendiyle görüntülenen Töre yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Gökhan Töre 20 Ocak 1992 yılında Almanya Köln’de dünyaya gelmiştir. Beşiktaş ve Milli Futbol Takımımızın oyuncusu Gökhan Töre Futbola Adler Dellbrück takımında başlayıp ardından Bayer Leverkusen’in altyapısına geçmiştir.

30 Ocak 2009’da Töre, 500.000 € karşılığında İngiliz ekip Chelsea’ye transfer oldu. Chelsea takımının Ricardo Quaresma’yı kiralamasından sonra Chelsea’nin sezon içinde yaptığı ikinci ve son transferi olmuştur. U-18 takımında, Hamburg, Rubin Kazan ve West Ham United takımlarında forma giymiştir.

Bugüne kadar toplam 26 kez Türkiye A Milli takım formasını giyen Töre ayrıca tüm milli takım alt kategorilerinde de top koşturmuştur. 2019 yılında Beşiktaş takımından ayrıldığı açıklamıştır. Yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın asıl sahibi taraftardır. Sizi seviyorum. Hakkınızı helal edin. notunu düşmüştür.

Aslen Samsun İli Kavak İlçesi’ndendir. 2017 yılında güzel oyuncu Esra Bilgiç ile evlenmiştir. 17 Haziran 2019 tarihinde ise Esra Bilgiç'ten boşanmıştır.

19-07/15/gokhan-tore-3.jpg

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından Hacettepe Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Bilgiç, buranın Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç'in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun karakterini oynamaktadır.

Esra Bilgiç, 2017 senesinin Ekim ayında, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile sözlendi.1 Ekim 2017 tarihinde dizi oyuncusu Esra Bilgiç ile Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre dünya evine girdi. Gökhan Töre, Esra Bilgiç çifti ortak verdikleri kararla 17 Haziran tarihinde boşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN