Gönül Dağı Dizisine Bomba Transfer! Gülsim Ali İlhan'ın Bileti Kesildi Yerine Gelen İsim "Yok Artık" Dedirtecek! Ucu Alişan'a...

Gönül Dağı Dizisine Bomba Transfer! Gülsim Ali İlhan'ın Bileti Kesildi Yerine Gelen İsim "Yok Artık" Dedirtecek! Ucu Alişan'a...

TRT1 en çok izlenen dizisinde herkesi kahreden ayrılık haberi geldi. Dizinin baş rol oyuncusu diziye artık veda ediyor. İşte Gönül Dağı dizisinde veda eden başrol oyuncusu ve yerine gelecek olan isim.

Her hafta Cumartesi günleri TRT1 ekranlarında çıkan Gönül Dağı dizi reytingleri alt üst ederken, diziden izleyenlerini kahredecek haber geldi. Dizide yaprak dökümünün başladığı iddia edilirken, senaristlerin ne yapacağı ise merak konusu oldu. İşte herkesin merakla beklediği Gönül Dağı dizisinin 65. bölümünden detaylar.

gonuldagi.jpg

GÜLSİM ALİ İLHAN DİZİYE VEDA EDİYOR

Dizi sektörüne iddialı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çeken ve kısa bir sürede izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde bu hafta herkesi üzecek haber geldi. Dizinin sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan başrol oyuncusu Dilek karakteri yani Gülsim Ali İlhan artık dizide oynamayacak. Oyuncun aldığı bu ani kararının nedenleri merak edilirken, yerine gelecek olan isim ise magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte 28 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümden detaylar ve Dilek karakterinin yerine gelecek bomba isim.

buse-001.jpg

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNE BOMBA TRANSFER

Yayınlanan her bölümü ile izleyicileri televizyon kilitleyen Gönül Dağı dizisi adeta Cumartesi günlerinin vazgeçilmez yapımları arasında girdi. Her bölümünde izleyici derinden sarsan diziden bir kötü haber daha geldi. Dizi meraklılarının arama motorlarında en çok arattığı dizilerinden olan Gönül Dağı'nda yaprak dökümü başladı. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın Anadolu'daki hayata alışamadığı ve bundan dolayı diziden ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. Henüz yapımdan resmi bir açıklama yapılmazken, İlhan'ın yerine gelecek isim hakkında ise bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Dilek karakterine can veren Gülsim Ali İlhan'ın yerine son zamanlarda evliliğinde yaşadığı sorunlarla gündemden düşmeyen Buse Varol'un gelecek. Herkesi şoke den bu iddia eğer gerçekse Buse Varol, 3 yıl sonra tekrardan sizi setine dönüş olacak. Varol'un son yaptığı, "Bugün benim için güzel ve heyecanlı bir gün" paylaşım ise bu iddiaları doğrular nitelikte.

İLHAN, ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI BIRAKACAK

Peki "Dilek karakteri neden dizden ayrılıyor? Gülsim Ali İlhan ne sorun yaşadı?" herkes bu soruların cevabı merak ederken. yine iddialara göre İlhan'ın özel sorunlardan dolayı dizinden ayrılmak istediği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN