Gönül Dağı son bölümde ne oldu, Veysel katil mi? Gönül Dağı son bölümde yaşananlar

Gönül Dağı son bölümde ne oldu, Veysel katil mi? Gönül Dağı son bölümde yaşananlar

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından seyircinin merakı arttı. Evine giren hırsızın ölmesi sonucunda katil olmakla suçlanan Veysel'in son durumu merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı'nda Veysel gerçekten katil mi? Detaylar haberimizde...

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde yine heyecan doruktaydı. 2. defa anne ve baba olmaya hazırlanan Veysel ile Cemile'nin heyecanı yarım kaldı.

GÖNÜL DAĞI VEYSEL'E NE OLDU?

Dişçi Musa'yla tarla konusunda tartışan Zeki, tarla tapusunu almak için Musa'nın evine gizlice girdiğinde Cemile ile karşılaşır. Evdeki hırsızı görünce çığlık atan Cemile, yardım ister. Ancak Zeki onu susturmaya çalışırken merdivenden iter ve Cemile bebeğini düşürür.

Veysel'in öfkesinden korkan Cemile bu durumu ondan saklamaya çalışsa da Veysel her şeyi öğrenir ve Zeki'yi öldürmek için evine gider. Fakat Zeki evinde değildir. Bu esnada eşinin Zeki'yi öldürmek için gittiğini öğrenen Cemile, onu bularak engeller ve evlerine götürür. Ertesi gün kapılarında hiç beklemedikleri askerler belirir ve Veysel'i Zeki'yi öldürme suçundan göz altına alırlar.

 gönül dağı veyse

GÖNÜL DAĞI'NDA ZEKİ'NİN KATİLİ KİM?

Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmelerden sonra Zeki karakterinin katili için iki ihtimal akla geliyor. Ancak Zeki'nin katili Dişçi Musa ya da Veysel değildir. Zeki, kimsenin bilmediği ve sonradan ortaya çıkacak düşmanlarınca öldürülmüştür.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN