Görkem Doğan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Görkem Doğan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Show TV dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosunda yer alan Görkem Doğan’ın hayat hikâyesi bir hayli merak ediliyor. Peki, Görkem Doğan kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar karar.com’da…

Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosunun belli olmasıyla Görkem Doğan’ın hayatı en çok araştırılan konular arasına girdi. İşte dizinin oyuncularından olan Görkem Doğan’ın biyografisi…

GÖRKEM DOĞAN KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Görkem Doğan doğum yılı ve doğum yeri hakkında pek fazla bilgi yoktur.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü okumuş ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Yine buradan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk defa 2013 yılında oyunculuğa adım atmıştır. Pek çok dizi ve filmde rol alan Görkem Doğan, 2016 yılında “Vatanım Sensin” dizisinde Ali karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Yine aynı yıl “Cesur Yürek” isimli dizide Fikret karakterini oynamıştır.

Son olarak Show TV’nin yeni ve iddialı dizisi Zemheri’de rol almaktadır.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

İZ 2013,

Tevaffuk,

Zalim Shakespeare ve Vicdan Azapta Gerek

DİZİ VE FİLMLER

Zemheri 2020,

Vatanım Sensin 2016,

Cesur Yürek 2016,

Kaderimin Yazıldığı Gün 2015,

Şefkat Tepe 2013,

Aşk ve Ceza 2011,

Genfüzyon (sinema filmi) 2019.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN