Göz Renginiz Kişilik Özelliklerinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerini Açığa Çıkaran Kişilik Testi

Göz Renginiz Kişilik Özelliklerinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerini Açığa Çıkaran Kişilik Testi

Göz renginiz sizin hakkınızda düşündüğünüzden daha fazlasını söylüyor! Seninki senin hakkında ne diyor? Bu kişilik testi sayesinde göz renginizden yola çıkarak karakter özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. İşte detaylar.

Kahverengi, yeşil, mavi, gri ve aradaki her şey: herkesin gözleri farklı renktedir. İster parlak mavi gözlere sahip olun, ister gizemli kahverengi gözlere sahip olun, hepsi güzel ve benzersizdir. Göz rengin seni eşsiz kılıyor! Rastgele bir kişiye bir başkasında neyi çekici bulduğunu sorarsanız, onda dokuz şansı vardır: Gözler. Peki göz rengin kişiliğin hakkında neler söylüyor? İ

GENLER

Elbette mantıklı görünüyor çünkü onlar biri hakkında ilk fark ettiğiniz şeylerden biri. Ayrıca, gözleriniz çoğu zaman ne düşündüğünüzü ele verebilir. Hüzün, tıpkı öfke ve sevinç gibi gözlerde kendini gösterir. Görünüşe göre, gözleriniz sadece duygularınız hakkında değil, aynı zamanda kişiliğiniz hakkında da bir şeyler söylüyor! İsveçli bir üniversite tarafından yapılan araştırma, gözlerinizin renginden sorumlu olan genin beyninizdeki ön lobları oluşturan genle aynı olduğunu göstermiştir. Uzmar bir doktor şöyle diyor: "Göz, nörolojik olarak beyne o kadar yakından bağlıdır ki, buna beynimizin dışarıdan görebileceğiniz tek kısmı diyebilirsiniz." Peki, göz renginiz sizin hakkınızda ne söylüyor? Aşağıda öğrenin!

KAHVERENGİ

Kahverengi gözlü insanlar lider doğarlar. Kendileri farkında olmayabilirler ama dünyanın geri kalanı onları öyle görüyor. Bu insanlar diğer insanların çoğundan daha fazla güven yayarlar. Gözleriniz daha koyuysa, cildinizde ve vücudunuzda hızlı düşünme yeteneğiyle bağlantılı daha fazla melanin var demektir.

1.jpeg

MAVİ

Mavi gözlü insanlar genellikle nazik ve çekici, ancak nadiren zeki olarak görülürler. Pek çok insanın fark etmediği şey, mavi gözlü insanların büyük bir iç güce sahip olmalarıdır. Araştırmalar, mavi gözlü kadınların doğum sancılarına diğerlerine göre daha dayanıklı olduklarını göstermiştir. Bu da ilginizi çekebilir: mavi gözlü insanların alkole karşı toleransı daha yüksektir!

GRİ

Gri gözler bir tür mavi gözdür. Gri gözlü insanları okumak genellikle zordur. Çok içe dönük ve dengeli insanlar olabilirler, ancak aynı zamanda ikili bir kişiliğe de sahip olabilirler. Açık gri gözlü insanlar ulaşılmaz görünebilir, ancak bir kez içeri girmenize izin verdiklerinde, sahip olabileceğiniz en sadık arkadaşlardır.

YEŞİL

Yeşil, tüm göz renkleri arasında en nadir görülenidir. Yeşil gözlü insanlar genellikle çok yaratıcıdır. Araştırmalar, yeşil gözlü kişilerin kahverengi gözlü kişilerin liderlik becerilerine ve mavi gözlü kişilerin içsel gücüne sahip olduğunu göstermiştir. Gerçek bir ikramiye!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (134)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
134 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN