GQ Ödül Töreni'nde ağlayan ağlayana

GQ Ödül Töreni'nde ağlayan ağlayana

GQ dergisinin her yıl düzenlenen "Men of the Year" ödüllerinde 'Yılın Kadını' ve "Yılın Oyuncusu" ödülünü alan ünlü oyuncular Öykü Karayel ve Salih Badem'in sahnede gözyaşlarını tutamamaları dikkat çekti.

GQTürkiye'nin her yıla damga vuran isimlerini seçtiği 'Men of the Year' ödül töreninde 'Yılın Kadını' ödülünü alan Öykü Karayel, teşekkür konuşmasında eşi Can Bomono'ya teşekkür etti. Sahnedeki eşini izleyen şarkıcı Can Bonomo ise gözyaşlarını tutamadı. Ama ödül töreninin tek ağlayanı Can Bonomo değildi. 'İlk ve Son', 'Yalancı' ve 'Kulüp' dizileriyle bu yıla damga vuran oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülünü aldı. Ödül için sahneye çıkan Salih Bademci, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü isimlerin ödüllendirildiği görkemli gecede Yılın Kadını ödülünü bu yıl oynadığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Öykü Karayel aldı.

'KAHRIMI ÇEKEN EŞİME TEŞEKKÜR EDERİM'

Teşekkür konuşmasında 2018 yılında evlendiği ve bir çocuk sahibi olduğu şarkıcı Can Bonomo hakkında konuşan Karayel, "Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim" dedi.

Eşinin sözleri karşısında duygulanan başarılı şarkıcı Can Bonomo ise gözyaşlarına hakim olamadı.

YILIN OYUNCUSU SALİH BADEMCİ

Son zamanlarda rol aldığı dizilerle büyük çıkış yakalayan 37 yaşındaki oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Özellikle Kulüp dizisindeki performansıyla büyük alkış alan Salih Bademci sahneye konuşma yapmaya çıktığında duygusal anlar yaşadı.

Ödül konuşması yapan Bademci oyuncu olan eşi İmer Özgün'e teşekkür etti. Bademci de, tıpkı Can Bonomo gibi gözyaşlarına hakim olamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN