Gram altını olan zil takıp oynayacak! 1 gram altının kaç TL olacağını duyanın tansiyonu yükseldi! Ünlü ekonomist tarihi günü açıkladı!

Gram altını olan zil takıp oynayacak! 1 gram altının kaç TL olacağını duyanın tansiyonu yükseldi! Ünlü ekonomist tarihi günü açıkladı!

Ünlü Ekonomist İslam Memiş'ten dolar ve altın tahminleri geldi! 15 Şubat tarihini işaret eden Memiş, düşüncelerini elinizde 1 gram bile varsa tutun şeklinde ifade etti. İşte detaylar...

Ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 1 gram bile altını olanlara 15 Şubat tarihinde büyük bir patlama beklenen altın fiyatları ile ilgili önemli tüyolar verdi. 

GRAM ALTINDAN BÜYÜK FIRLAMALAR: İSLAM MEMİŞ'İN YENİ ALTIN TAHMİNLERİ! 

Vatandaşlar ve yatırımcılar gram altın fiyatlarının Aralık ayından bu yana freni patlamış kamyon gibi yükselmeye devam ettiğini yakından takip ediyor. Bu bağlamda ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in Şubat ayına ilişkin tahminleri merakla bekleniyor. 

İslam Memiş

İŞTE İSLAM MEMİŞ'İN DOLAR VE ALTIN TAHMİNLERİ!

Ünlü ekonomist, elinde altını olanların 1 gram bile olsa altınlarını beklemesi gerektiğini söylüyor. Çünkü ünlü isim altının resmen uçacağını, gram altının roket gibi fırlayacağını düşünüyor. İslam Memiş'in açıkladığına göre, 15 Şubat tarihinde altında büyük bir patlama bekleniyor. Altında fırlayan yükselişin devam edeceği konusunda Memiş'ten önemli bilgiler de geliyor. 

GRAM ALTIN FİYATLARININ DİRENÇ SEVİYESİ 1950 TL CİVARINDA!

Gram altın fiyatlarının 1850 ve 1950 direnç seviyelerinde seyredeceğini ifade eden ekonomist, şu anda 1910 dolar seviyelerinde olduğunu söylüyor. Ayrıca gümüş fiyatlarında da artış öngören Memiş, Gümüşün şu anda 23,40 dolardan işlem gördüğünü ancak 26,20 Dolar seviyelerine kadar çıkabileceğini söylüyor. 

ALTIN FİYATLARI AŞAĞI YÖNDE SEYREDEBİLİR!

Altın fiyatlarının 2023 yılını hızlı başlattığını ve tüm zamanların rekorlarını kırdığını belirten Memiş, kısa vadede aşağı yönlü bir düzeltme olabileceğini de dile getiriyor. İslam Memiş, bu düşüş sırasında vatandaşın paniğe kapılıp elinde olan altını satmaması gerektiğine dikkat çekiyor. 

1 GRAM BİLE OLSA ELİNİZDE TUTUN

Gram altının geleceğine ilişkin olarak ekonomist İslam Memiş, elinde altını olanların 1 gram bile olsa altınlarını bekletmesi gerektiğini söylüyor. Çünkü altın, 15 Şubat tarihine kadar roket gibi fırlayacak ve gümüş de 23,40 dolardan işlem gördüğü şu anda 26,20 Dolar seviyelerine kadar çıkabilecek. Ekonomist, vatandaşın kısa vadede aşağı yönlü bir düzeltme olabileceği durumunda paniğe kapılıp elinde olan altını satmaması gerektiğine dikkat çekiyor. Bu bağlamda, elinde altını olanların 15 Şubat tarihine kadar beklemesi ve yakından takip etmesi öneriliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN