Gül Masalı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV ile Gül Masalı 8. bölüm fragmanı 14 Ağustos 2022 Pazar

Gül Masalı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV ile Gül Masalı 8. bölüm fragmanı 14 Ağustos 2022 Pazar

Gül Masalı dizisi 7. bölümü ile ATV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanını görmek isteyenler Gül Masalı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna cevap arıyor. İşte detaylar…

ATV ekranlarında yayınlanan Gül Masalı dizisi 7. bölümü ile dizi severlerin evine konuk oluyor. Gül Masalı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevabı için haberimize göz atabilirsiniz.

gül masalı

Gül Masalı 8. Fragmanı İzlemek İçin Tıklayınız…

Gül Masalı 7. Bölüm Özet

ATV ekranlarının sevilen dizisi Gül Masalı'nda olaylar daha da ilginçleşiyor. Diziyi izleyemeyen seyirciler özet hakkında daa fazla detaylı bilgi almak için araştırmalara başladı. İşte ATV ekranlarının sevilerek izlenilen Gül Masalı dizisinde yaşanan olaylar ve çarpıcı anlar sizlerle... 

Atabeylerin davetinde Toprak'ın Gonca'ya görünmesi bomba etkisi yaratır. Utanan Ece, yaşananlardan Canan'ı sorumlu tuttu. Ancak Atabeyleri bekleyen tek şok bu değildir.

Ticari olarak onları köşeye sıkıştıran Fuat Demirci, sonunda Halil ve Rıfat'ın karşısına çıktı. Üstelik Fuat, mutludur ve Mehmet'in geçmişine dair de bir çok bilgiye sahip. Bu yüzleşme Halil'in kabusunu daha da şiddetlendirdi.

Fuat'ın Atabeylere açıkça meydan okuyan eylemi daha yeni başlamıştır. Fuat, Gonca'ya kolay kolay reddedemeyeceği bir teklif verir. Her şeye rağmen Gonca'yı korumak isteyen Toprak, yol ayrımına geldi.

Gonca, babası hakkında bilmediği başka gerçekler olduğunu öğrenir. Tahir'in endişelerine rağmen Gonca bu gerçeklerin peşinden gidecek mi?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN