Güldür Güldür Mehtap aşkını buldu! Nişan pozlarına beğeni yağdı, bakın nişanlısı ne iş yapıyor?

Güldür Güldür Mehtap aşkını buldu! Nişan pozlarına beğeni yağdı, bakın nişanlısı ne iş yapıyor?

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve kadrosunda Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Toplaoğlu gibi isimleri barındıran Güldür Güldür Show'un ünlü ismi Meltem Yılmazkaya bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişanlandı. Bakın Yılmazkaya'nın nişanlısı ne iş yapıyor...

Yayın hayatına 2013 yılında FOX TV'de başlayan ancak daha sonrasında Show TV'ye geçen ve reyting rekorlarını alt üst ederek Türk televizyon tarihinin efsaneleşmiş komedi programları arasında yer alan Güldür Güldür Show'da 'Mehtap' karakteriyle öne çıkan Meltem Yılmazkaya bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişanlandı.

Müzisyen Kadir Doğan ile nişan yüzüklerini takan ünlü oyuncu sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Güzel olsun" ifadelerine yer verdi.

Ali Sunal, Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Toplaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show'un oyuncuları arasında yer alan n Meltem Yılmazkaya, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi ile nişanlandı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

2

Güldür Güldür'de canlandırdığı Mehtap karakteri ile adını duyuran başarılı oyuncu sosyal medya hesabından müzisyen sevgilisiyle nişanlandığını duyurdu. Nişan pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, "Bir şeyler oldu, güzel oldu, daha güzel olsundu" dedi. Güldür Güldür’ün Mehtap’ının aşk pozlarına beğeni yağdı.

1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN