Güle Güle Oturun başvuru formu - Güle Güle Oturun ne zaman başlıyor?

Güle Güle Oturun başvuru formu - Güle Güle Oturun ne zaman başlıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan olan Güle Güle Oturun başvuru formu için haberimizden yararlanabilir detayları yazımızda takip edebilirsiniz. Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında yarışmaya nasıl başvuru yapılacağı tarafından merak konusu oldu. Evini yenilemek isteyen başta ev hanımları olmak üzere herkesin merakla takip ettiği Güle Güle Oturun başvuru formunu haberimizden doldurabilir detaylarını yazımızda takip edebilirsiniz. Peki başvuru formu nasıl doldurulur? Güle Güle Oturun başvuruları nereye nasıl yapılıyor? İşte konu hakkında detaylar...

Güle Güle Oturun başvuru formuna ve detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. TV8 ekranlarında başlayan Güle Güle Oturun herkes tarafından merak konusu oldu. Peki Güle Güle Oturun başvuruları nereye nasıl yapılıyor? Sizde yazımızdan konu ile ilgili detayları öğrenebilir ayrıntıları takip edebilirsiniz. TV8 ekranlarında başlayan Güle Güle Oturun başvuru formu ve detaylar haberimizde. Güle Güle Oturun, artık TV8 ekranlarında evleri yenileyecek. İşte Güle Güle Oturun hakkında bazı detaylar...

Sempatik sunumu naif anlatımı ve akılcı çözümleri ile Mimar Selim Yuhay televizyonekranlarında çok sevilen karakterler arasında yer alıyor. Güle Güle Oturun programını Mimar Selim Yuhay sunuyor.

16-07/25/manset_1897541380577509b778817_10193609645775166a85af9.png

GÜLE GÜLE OTURUN BAŞLADI

Selim Yuhay ve ekibinin izleyicilerin evlerini yeniden dekore edeceği Güle Güle Oturun programı TV8'de başladı. Sizde yazımızda paylaştığımız linkten yararlanarak başvuru formunu önceden doldurabilir evinizi baştan yaratabilirsiniz.

SELİM YUHAY GERİ DÖNÜYOR

Güle Güle Oturun programı ile ailelerin evleri yeniliyor. Güle Güle Oturun programı başvuruları başladı. Güle Güle Oturun programına başvuru nasıl yapılır? Gündüz kuşağında yer alacak olan Güle Güle Oturun programının tanıtım fragmanı yayınlandı. Tüm Türkiye’de sevilen ve tanınan isim Mimar Selim Yuhay ekranlara geri dönüyor. TV 8 ekranlarında Selim Yuhay ile birlikte Güle Güle Oturun programı başladı. Kanal D ekranlarında bir dönem ekranlara gelen Evim Şahane isimli programda yer alan Mimar Selim Yuhay yeniden bir televizyon programı ile ekranlara geliyor.

Mimar Selim Bey’i bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sezonlarda başka bir kanalda evleri yenileyen Selim Yuhay, bazı özel sebeplerden dolayı ekranlara veda etmişti. Bu vedanın ardından ekranlara geri dönen Selim Yuhay’ın tercihi TV8 oldu.

GÜLE GÜLE OTURUN BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

SELİM YUHAY KİMDİR?

Mimar Selim Yuhay 23 Mayıs 1972, İstanbul’da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezun oldu. Daha sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu. Kendi alanında farklı mimari proje çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalında ekibiyle beraber Evim Şahane programının sunuculuğunu yaptı. Kanal D, 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihinde yayından kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN