Gülşen'e sahne yasağı mı var? Menajerinin açıklaması kafaları karıştırdı

Gülşen'e sahne yasağı mı var? Menajerinin açıklaması kafaları karıştırdı

Nisan ayında verdiği bir konserde söylediği sözler nedeniyle 25 Ağustos’ta tutuklanan 29 Ağustos'ta ise "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilen ünlü şarkıcı Gülşen'in sahnelere ne zaman döneceği merak konusu olmuştu. Ünlü şarkıcının menajeri sessizliğini bozarak kafa karıştıran açıklamalara imza attı.

Nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan ve 25 Ağustos’ta tutuklanan ünlü şarkıcı Gülşen'in sahnelere ne zaman döneceği merak konusu olurken ünlü şarkıcının menajerinden kafa karıştıran açıklamalar geldi.

Nisan ayında verdiği bir konserde söylediği sözler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan ve 25 Ağustos’ta tutuklanan 29 Ağustos’ta ise "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilen ünlü şarkıcı Gülşen'in sahnelere ne zaman döneceği merak konusu olmuştu.

29 Ağustos'ta "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilen ünlü şarkıcının ev hapsi yasağı da12 Eylül’de kaldırılmıştı. Yurt dışı yasağı da kaldırılan Gülşen, İspanya'da yaşayan oğlunun yanına gitti.

Menajeri açıkladı: Gülşen sahnelere dönecek mi?

"KONSER ANLAŞMAMIZ YOK"

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; davası devam eden sanatçının yakında sahnelere döneceği, yılbaşında da Mısır'ın başkenti Kahire'de konser vereceği konuşulmaya başlandı.

İddiaların ardından açıklama yapan Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk, iddiaları yalanlayarak "Henüz bir konser anlaşmamız yok, çok fazla haber çıkıyor ama anlaşma yaptığımız bir yer yok" dedi.

Şentürk'ün bu açıklamaları kafaları karıştırırken sosyal medyada bazı kullanıcıları 'Gülşen'e sahne yasağı mı var?' sorusunu sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN