Haziran ayında burçlar yanacak! İşte Mayıs'ın son haftasında can çekişecek burçlar... Aşk, iş, aile bertaraf oluyor

Haziran ayında burçlar yanacak! İşte Mayıs'ın son haftasında can çekişecek burçlar... Aşk, iş, aile bertaraf oluyor

Güneş'in koç burcuna geçmesiyle hayatlarında bazı değişiklikler yaşayacak olan burçlar arasında en çok etkilenecek burçlarımız da belli oldu. Mayıs ayının son haftasını kötü bir süreçle kapatacak olan bu burçlar, aşk,iş ve aile konusunda sıkıntılı günler yaşayacaklar. İşte 23 Mayıs haftasını kötü bitirecek olan burçlar.

Mayıs ayının bitmesine günler kala astroloji meraklıları da son hafta yorumlarını merak eder oldular. Peki Mayıs ayının son haftası hangi burçlar sevinecek, hangi burçlar hüsrana uğrayacak. İşte Mayıs ayını yara bere içinde geçirecek 3 burcumuz.

askurclar.jpg

AKREP BURCU: SAĞLIKSIZ BİR HAFTA HAZIR OLUN

Önümüzdeki süreçte Akrep burçları sağlıkları hakkında problemler yaşayabilirler. Özellikle ayaklarda şişlik ya da ayaksal sorunların baş göstereceği haftada dinlenmeleri gerek. Güneş'i koç burcuna geçişinden en çok zarar görecekler arasında akrep burçları da var. Ama bu haftayı atlatan akrepler, gelecek günlerde aşk hayatlarında radikal kararlar alabilirler. Güven konusunda sorun yaşayanlar ilişkilerine son noktayı koyabilirler. Spor başlamak isteyenler ise bir an önce başlamalılar. Kilo sorunuyla karşılaşabilirler. Maaş konusunda ise müjdeli haber alacaklar.

BALIK BURÇLARI: KODUNUZ SABIR

Yeni hafta itibari ile para kazanma kapıları açılacak olan balık burçları harcamalarına dikkat etmezlerse zor bir sürece girebilirler. Para biriktirmek ve yatırım yapmak isteyenler öncelikle ceplerini kısmalıdır. Ailenin de bu konuda destek olacağı balık burçları ani ve fevri hareketlerden vazgeçip tamamen kendilerine yönelmelilerdir. Bu hafta maddi konularda sıkıntı yaşayabilecek olan balıklar, yeni bir proje ile paralar kazanabilirler. Özellikle bekar olan balıklar uzun bir sürede daha aşktan uzak duracaklar. Düğün yapmayı planlayanlar ise ufak aksaklıklar geçirebilirler. Bunun için balık burcunun bu haftaki kodu sabır. Sabırlı davranan balıklar bu haftayı yara bere geçirmeden atlatabilirler. Güneş'in koç burcuna geçmesiyle biraz dengesi sarsılacak olan balıklar ondan sonra ki süreçte rahatlayacaklar.

OĞLAK BURCU: AİLE SORUNLARI ÖN PLANA ÇIKACAK

Bu hafta ailesi ile bazı sorunlar yaşayacak olan oğlak burçları, evle ilgili gergin anlar yaşayabilirler. Güneş'in koç burcuna geçmesiyle aile konuların9ıj ön plana çıkacağı hafta oğlak burçlarının biraz canını sıkabilir. Ailesi için kendi hayatından biraz ödün verecek olan oğlak burçları bir mücadelenin içine girecek. Geçmişe ait yaşantısına biraz ayar verecek olan oğlaklar evde biraz tamirat işlerine yönelebilir. Ya da kafalarını dağıtacak hobiler edinebilirler. Bir süre kabuğuna çekilecek olan oğlak burçları bu sürede bazı karalarını da gözden geçirecekler. Gayrimenkul gibi alımlara yönelecek olan oğlakların bu süreçte mantıklı kararlar alması gerek. Kendilerini zora sokacak konulardan uzaklaşmaları gerek. Özellikle babaları ile ev içinde uyuşmazlıkların yaşanacağı hafta oğlak konuşurken biraz kendilerini frenleyebilirler. Hırslarına yenik düşmemek içim oto kontrollerini elden bırakmamaları gerek. Yurt dışında gitmek isteyenlerin beklediği haber ise gelecek. Büyük fırsatlarında bu süreçte karşılarına çıkması beklenen oğlaklar karar alırken sakin ve tutarlı düşünmeleri gerek. Bazı alışkanlık ve takıntılarınızdan da arınacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN