Günlük burç yorumları 14 Mayıs 2022

Günlük burç yorumları 14 Mayıs 2022

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 14 Mayıs Cumartesi günü aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

14 Mayıs 2022

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Etrafınızdakiler sadece işlerine bakıyor ve önümüzdeki birkaç gün için hazırlanıyor olsa da bu Cumartesi çok sıkıntılı görünüyorsunuz.

Sorunlarınızın çoğu, aslında özel bir şey hissetmemeniz ve başkalarıyla eşleşmeye çalışmanız gerçeğinden kaynaklanabilir. Kendiniz olmaktan korkmayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı zor kelimeleri, belki de eleştiriye dayalı bir tavsiyeyi çok güzel bir şekilde paketlemeye çalışıyorsunuz ve ara vermeden hemen bunu aktarmaya çalışıyorsunuz.

Bununla ilgili tek uyarı, savaşmaya hazırlanmanız ve kişiyi şaşırtmamanız gerektiğidir. Bu muhtemelen tartışmayı yumuşatır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bir süredir sizden saklanan bir şeyi ortaya çıkarırken Cumartesi gününüz biraz aldatmayla yüzleşerek geçecek.

Önemli bir şey olmasa da bu durum zihninizde yankılanacak. Belki siz de bunun neden olduğunu anlamakta zorlanacaksınız ve sevdiklerinizle birlikte cevaplar bulmaya çalışacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Arkadaşlarınızın birisine hazırladığı bir sürprize katkıda bulunmaya çalışıyorsunuz ama tüm bu koşuşturmanın ortasında, bunun biraz aptalca olduğunu ve sizi gerçekten doğru yansıtmadığını hissedeceksiniz.

Bundan kurtulmak isteyebilirsiniz ve bunu bir şekilde ifade ettiğinizde insanlar, şaşırtıcı bir şekilde, gayet iyi karşılayacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Zihniniz sadece parayı düşünecek ve görünüşe göre nakit kazanma konusunda çok motive olacaksınız. Belki de bunu, bazı durumlarda ortaya çıkan harcama iç güdüsü tetikler.

Yeni yıldan sonra her şeyin daha iyi olacağına dair kendinize söz verebilirsiniz, ancak motivasyon dışında biraz disipline ihtiyacınız var.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Genel olarak, en mantıklı fikirlerinizi kiminle paylaştığınız konusunda oldukça katısınız, ancak bu Cumartesi bu konuda çok daha açık olacaksınız gibi görünüyor.

İster yaklaşan tatiller sayesinde olsun ister belirli kişilerin yanında kendinizi çok rahat hissettiğinizden olsun, bunu keşfetmek size kalmış. Her durumda, bugünden bazı ilginç şeyler çıkaracaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün hayatınızın bazı yönleri hakkında çok tutkulu olduğunuzu göstereceksiniz ama yaptığınız işe ne kadar çok ilgi gösterirseniz o kadar yorgun olursunuz.

Lütfen dinlenmek için de biraz zaman ayırdığınızdan emin olun, aksi takdirde kendinizi bunalmış hissedersiniz ve beyniniz sıkışıp kalır ve yaratıcılığınız körelir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Cumartesi bir tür çıkar çatışması içindesiniz, belki de yapmayı planladığınız şey profesyonel hayatınıza müdahale ettiği için.

Yine de planlarınıza devam etmek isteyip istemediğinizden emin değilsiniz, bu yüzden belki bunu şimdilik bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz. Bunun sizin için doğru yol olduğuna ikna olduysanız harekete geçmekten çekinmeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cumartesi etrafınızdakilerin sözlerinin ardında bazı ilginç anlamlar bulabilirsiniz. Onların düşünceleriyle çok ilgilisiniz ama aynı zamanda hayal gücünüz de çılgına dönüyor.

Sadece bir adım geri çekilerek onları biraz gözlemleyin. Keşfettiklerinize şaşıracaksınız ve bu hayatınızı kolaylaştıracak.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün dekorasyon veya benzeri faaliyetlerden sorumlu olabilirsiniz ve bunda başarılı olduğunuzdan emin olmak için ortamdaki yaratıcılığa ayak uydurmanız gerekecek.

Öte yandan çok huysuzsunuz ve muhtemelen birkaç kez fikrinizi değiştireceksiniz. Hatırlamanız gereken şey, bunun nihayetinde eğlenceli bir süreç olduğu ve bu konuda bu kadar stresli olmamanız gerektiğidir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün fazladan bir ücretle karşı karşıya kalabilirsiniz, ancak görünen o ki buna bağlı olarak gelecek şartlara gerçekten katlanamayacaksınız.

Şimdilik herhangi bir komplikasyondan kaçınmayı ve kendi sınırlarınızla yetinmeyi tercih edeceksiniz. Hayal gücünüzü daha çok kullanmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cumartesi, belki de yakın zamanda yaptığınız bir şey yüzünden, bazı konularda sevdikleriniz tarafından önyargıyla karşılanıyorsunuz.

Görünüşe göre daha önce pek iyi olmadığınız bazı işlerde gelişiyorsunuz. İlerlemeyi kendi başınıza fark edeceksiniz ve bu sizi daha da motive edecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN