Günlük burç yorumlarında Teraziler için nostaljik bir gün Aslanlar ise çok stresli (29 Kasım Pazartesi)

Günlük burç yorumlarında Teraziler için nostaljik bir gün Aslanlar ise çok stresli  (29 Kasım Pazartesi)

Günlük burç yorumlarında İkizler için sorunsuz bir hafta başlangıcı olacak. Aslanlar uzun zamandır ihmal ettikleri aile etkinliklerini yapabilir. Teraziler için ise eski arkadaşlarla görüşülecek bir nostaljik bir gün başlıyor. Stres ve endişeli olan Akreplerin ise biraz sakinleşme ihtiyacı var. İşte diğer burçların günlük burç yorumları...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, duygusal ihtiyaçlarınızı nasıl karşıladığınıza ve beklentileriniz konusunda ne kadar gerçekçi olduğunuza bakıyor.

Bu oldukça kolay bir Pazartesi olacak ve biraz meditasyon için zaman bulamamak gibi bir mazeretiniz olamaz gibi görünüyor. Partneriniz de sizi itip kakıyor olabilir ve bu sizde bazı soruları tetikleyebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Beğenseniz de beğenmeseniz de bu Pazartesi çoklu görevde ne kadar yetenekli olduğunuzu göstermeniz gerekecek.

Aynı zamanda, belirli bir projede bir dereceye kadar tek başınıza ilerlemiş olsanız da, daha deneyimli insanların yardımına ihtiyacınız olacak ve birlikte çalışmanız için onları bir araya getirmeniz gerekecek.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Pazartesi bir ortaklık günü ve özellikle doğru planları yaparsanız işler oldukça sorunsuz ilerleyecek gibi görünüyor.

Güvenilir insanlardan yararlanırsınız ancak programları oldukça yoğun olabilir, bu nedenle ilk etapta onlara söylediklerinize çok dikkat etmeniz gerekecektir. Ne kadar sorumlu olduğunuzu göstermek için harika bir zaman.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendinizi finansal konularla meşgul etmenin zamanı geldi, belki de bir süredir ödenmesi gereken borçlar var.

Pazartesi günü ilk iş bunu yaparak, ne kadar zor görünürse görünsün, hayatınızın kontrolünü elinize alıyorsunuz ve bu sadece kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda diğer aktivitelerin üstesinden gelme konusunda size güven verecektir.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu, aile üyeleriyle bağlantı kurmak ve belki de bir süredir yapılması gereken bazı düzenlemeleri halletmek için harika bir gün.

Çalışma saatlerinizi uzatmaya çalışıyorsunuz, ancak bunun size yakın olanlar için ne anlama geldiğine, özellikle yakın ailenizin nasıl etkileneceği konusunda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ne yapman gerektiğini çok fazla düşünüyorsun ve bu çoğunlukla biraz boş zamanın olduğu için oluyor.

Zihninizi sizin için daha iyi olan şeylerle meşgul etmeye çalışın. Kendinizde gerçekten keşfetmediğiniz bir bilgi susuzluğu var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınıza veya tanıdığınıza rastladığınız ve anılarınızı paylaşmaya başladığınız bugün oldukça nostaljik bir Pazartesi olacak.

Bu aynı zamanda geçmişte söylenmemiş olabilecek şeyleri söylemek için bir fırsattır. Romantik bir bağlam da varsa işler ilginçleşebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Yapacağınız bazı etkileşimler konusunda gereğinden fazla strese gireceksiniz ama buna gerek yok gibi görünüyor.

Doğru olanı yapıyorsun ve bunu kendi gözlerinle görebilmelisin. Bu endişeler sonunda sizi ele geçirecek ve hatta sağlığınız üzerinde bir etkisi olabilir ki bu kesinlikle istemediğiniz bir şeydir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir arkadaşınızın dahil olduğu küçük bir olayla ilgili gerçeği çarpıtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Belki de bunu onlara karşı nazik olmak için ya da sadece hayatında herhangi bir karışıklık istemediğin için yapıyorsun. Bu, gerçekten bir şeyleri denemenin ve manipüle etmenin zamanı değil.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

İstikrar için can atıyorsun ama görünüşe göre bunu takip etmeyen tam olarak sensin. Tek yönde ilgili sonuçlara ulaşmak için fikrinizi çok fazla değiştiriyorsunuz.

Bu Pazartesi size işlerin nasıl ele alınması gerektiğine dair olumlu bir örnek görme fırsatı sunacak. Ayrıca oldukça materyalist bir tutum sergiliyorsunuz.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Eşinizi de ilgilendiren belirli bir kararı, kendi başınıza, belki de belirli bir zamanda iletişim kuramadıkları için almak zorunda kalacaksınız.

Bu bölüm muhtemelen hayatınızda oldukça fazla ıstırap yaratacak ve eşiniz sonunda bu konuda onay verse bile strese devam edeceksiniz.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu pazartesi çıtkırıldım biri gibi davranıyorsunuz ve çevrenizdekilerin bu yüzden oldukça çileden çıkmasına şaşmamalı.

İşinizi yapmaya devam edecek olsanız da, işlerin duygusal tarafı her şeye biraz gölge düşürüyor gibi görünüyor. Bu, yaratıcı çabalar için harika bir gün, ancak yalnızca işleri profesyonel tutmayı başarırsanız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN