Günlük burç yorumlarında Başaklar sağlığınıza dikkat Yengeçler'e kutlama (30 Kasım Salı)

Günlük burç yorumlarında Başaklar sağlığınıza dikkat Yengeçler'e kutlama (30  Kasım Salı)

Günlük burç yorumlarında Başaklar dikkat. Sağlık ile ilgili ihmal ettiklerini gözden geçirmeli ve mutlaka sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Yengeçler için ise harika bir gün. Kutlama yapmak, ertelenen buluşmaları organize etmek için müthiş fırsat. Balıkların gününü kolaylaştıracak formül ise biraz daha cesaret. İşte diğer burçların günlük burç yorumları..

Bu Salı günlük burç yorumlarında ne var? 30 Kasım Salı günü Başaklar uzun zamandır erteledikleri sağlık sorunları daha fazla ihmal etmemeli, Yengeçler ise ayrıntılarını düşündükleri kutlamaları düzenleyebilir. Boğalar için de sosyalleşmek adına güzel bir gün görülürken, Balıklar yapmak istedikleri için daha cesur adımlar atmalı.

İşte diğer burçların günlük burç yorumlarında öne çıkanlar...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Salı ailede içinde bazı şeyler tartışılacak ve herhangi biri yaptığınız şeylere dokunuyorsa rahatsız hissetmemelisiniz.

Olan bitenin önemsizliğini kabul etmeniz ve bunun ötesine geçmeniz gerekir. Öte yandan, bu toplantıyı bazı fikirlerinizi sergilemek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, özellikle akrabalarla her türlü sosyalleşme için harika bir gün. Bu, zamanınızı harcamak için tercih ettiğiniz bir yol olmayabilir ve hatta yapacak işleriniz bile olabilir, ancak bu özel durumda bu temaslardan gerçekten keyif alacaksınız gibi görünüyor.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün, kendilerini belki de kesinlikle beklemedikleri birine aşık bulan bekar yerliler için özellikle ilginç olacak.

Bu durumla şimdi uğraşmanız gerekecek.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Belirli bir etkinliği hazırlamak için çok zaman harcıyorsunuz ve görünüşe göre her ayrıntıyı düşünmüşsünüz.

Bu aslında kutlama zamanı. Öte yandan, kutlamanızı çekemeyenler olabilir ve onlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmalısınız. Kendi hedeflerinizi takip edin ve kendinizden şüphe etmeyin.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu, duygusal tepkilerin olduğu bir gün olacak ama neyse ki bunların hepsi mutlu durumlarla ilgili. Yaklaşan bir etkinlik için çok heyecanlısınız ve açıkçası bunu herkesin bilmesini sağlıyorsunuz.

Günün ikinci yarısı, bir süredir beklediğiniz resmi bir cevabı da getirebilir ve size kutlamak için daha fazla neden de sunabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Küçük bir rahatsızlık bu salı size zor anlar yaşatabilir ve görünüşe göre ya tamamen görmezden geliyorsunuz ya da doktora gitmemeye çalışıyorsunuz.

Bu açıkçası pek akıllıca bir seçim değil çünkü işler daha ciddi hale gelebilir. Bir süredir konuşmadığınız bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Salı kendinize zaman ayıramayacaksınız ama bu gerçekten kötü bir şey değil çünkü bu zamanınızı sadece sağlığınızdan şikayet etmek için harcayacaktınız.

Son zamanlarda oldukça hareketsiz olan yerliler, arka planda bu suçluluk duygusuna sahip olma eğiliminde olacaklar ve yeterince meşgullerse, bunu düşünmeyecekler ve ne yapmaları gerektiği konusunda durmadan endişe duyacaklar.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu, kişisel gelişim için harika bir gün ve görünüşe göre bazı fırsatlar gerçekten de yolunuza çıkabilir.

Ancak, doğru insanlarla iletişim kurmanız ve dikkatinizin dağılmasına izin vermemeniz çok önemlidir. Doğru soruları sorarsanız, biraz ısrar etmeniz gerekse bile alacağınız cevaplara hayran kalacaksınız.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Tepkilerinizi biraz yumuşatmalısınız, özellikle uzun süredir tanımadığınız insanlarla birlikteyken.

Özellikle iş yerinde iyi bir izlenim bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Öğleden sonra dostça bir toplantı düzenleme şansınız olabilir ve bunun organizasyonu zahmetli olsa da çok keyif alacaksınız.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Aşk hayatınızda başınıza gelen zor bir durum söz konusu olduğunda yola devam etmelisiniz. Hatalı olan sen olabilirsin veya partnerin olabilir ama bu noktada hatanın kimde olduğu gerçekten önemli değil.

Görünen o ki, mevcut eğilim size işleri düzeltmeniz için bir şans verecek. Ancak, aramadığınız sürece bu gerçekleşmeyecektir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Salı mutlu ve rahatsınız ama görünüşe göre başkalarının söylediklerinden etkilenmenize de izin veriyorsunuz ve öğleden sonra ruh haliniz değişebilir.

Bazı meslektaşlarınızın taleplerini yerine getirme konusunda oldukça esneksiniz, ancak daha sonra başkasından gelen benzer bir şeyden kaçınmaya çalışıyorsunuz, bu da herkes için iyi olmayacak.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu, her türlü yaratıcı çaba için harika bir gün ve belki de tüm bunlarla ilgili biraz cesur olmalısınız.

Başkalarından cevaplar ve kararlar beklemeyin ve sadece iç güdülerinizin size söylediğine göre hareket edin. Bu, bir şeylere acele edebileceğiniz ve en iyisini umabileceğiniz anlamına gelmez. Bu bağlamda hazırlık sizin için anahtar olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN