Günlük burç yorumlarında Teraziler için sakin Aslanlar için nostaljik bir cuma (3 Aralık Cuma)

Günlük burç yorumlarında Teraziler için sakin Aslanlar için nostaljik bir cuma (3  Aralık Cuma)

Günlük burç yorumlarında Aslanlar için haftanın son günü güzel geçecek, Yayların kendilerini stesten uzak tutması gerekiyor. Koçları nostaljik bir gün beklerken, Teraziler haftayı dikkat çekecek bir sakinlikte tamamlıyor. İşte diğer burçların günlük burç yorumları..

Bu Cuma günlük burç yorumlarında ne var? 3 Aralık Cuma günü Aslanlar haftanın son gününde uzun zamandır görüşmedikleri kişilerle bir araya gelerek güzel vakitler geçirecek, Teraziler tüm hafta içinde görülmediği kadar sakin vr mantıklı bir gün yaşayacak, Stresten uzak kalmasının onlar için iyi olacağı Yaylar, işlerini daha rahat halledebilecek, Koçlar için nostaljik vakitler onları beklerken, İkizler ise dedikodudan uzak durmaya çalışırsa kendileri için çok daha iyi olacak.

İşte diğer burçların günlük burç yorumlarında öne çıkanlar...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cuma çok nostaljiksiniz ve bunun elle tutulur bir sebebi de yok. Bu elbette ne kadar konsantre olabileceğinizi etkileyecektir.

Bu, özellikle profesyonel yaşamda her türlü ilerleme için harika bir zaman, ancak işleri mümkün olandan daha fazla hızlandırmaya çalışmayın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Cuma çok yavaş görünüyorsunuz, belki de yapacak çok fazla işiniz olmasına rağmen kendinize daha çok zaman ayırıyorsunuz.

Belki de doğrudan belirli bir toplantıya dahilsiniz veya yapılması gereken acil bir şey var. Yönteminizden şikayet edecek insanlar olsa bile muhtemelen kendi tarzınızda devam edeceksiniz.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Dedikodudan uzak durmaya çalışıyorsunuz ama elbette hiçbir şey söylenenleri duymanıza engel olamaz.

Sizin için yapılacak en iyi şey, bir başkasına yönelik olduğunu düşünseniz bile, sizi ilgilendirmeyen konuların dışında kalmaktır. Eğer dahil olursanız, bazı şeyler tırmanabilir ve bunun olmasını istemezsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bazı yerliler bugün bazı seyahatlerde bulunabilirler, ancak görünüşe göre eylemlerinizin amaçları biraz çelişkili olacak.

Hem sizin için hem de yakınlarınız için önemli olanı yapmaya çalışıyorsunuz ama öyle görünüyor ki bazı durumlarda bunlar zıt eylemler gerektirebilir. Özellikle öğleden sonraları bu konuda oldukça sinirli olma riski vardır.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cuma çok girişkensiniz, ancak görünüşe göre dikkatiniz kolayca dağılıyor ve gün içinde yapmanız gereken şeyleri ihmal edebilirsiniz.

Akşam saatlerinde uzun zamandır görmediğiniz kişilerle oturup sohbet etme fırsatı yakalayabilir ve muhtemelen onlarla iyi vakit geçirebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Önemli bir konuşmanın gecikmiş olmasına rağmen, arkadaşlarınızdan biriyle saklambaç oynuyormuşsunuz gibi görünüyor.

Bu durumda yeniden başlama şansınız var, ancak işleri ne kadar uzun süre bırakırsanız, tekrar alışmak o kadar zor olur. Bazı yerlilerin, elde ettikleri bir başarıdan gurur duymak için nedenleri olacaktır.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cuma çok sakin ve mantıklısınız ve belki de sizin tavrınıza şaşıranlar olacaktır.

Hiçbir şeyi şansa bırakmıyorsunuz ama aynı zamanda başkalarının boğulmuş hissetmesini engellerken onları olumlu bir şekilde kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Öğleden sonra partnerinizle kaliteli zaman geçireceksiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün çok fazla yaratıcılık göstereceksin ama muhtemelen bundan fazla yararlanılmayacak, çünkü belki de her türlü senaryoyu yapıyorsun ve zihnini meşgul ediyorsun.

Kendinizi endişelere bırakma eğilimindesiniz; bu tutumunuz, çevrenizdekilerin sizi gerçekten anlamamasına ve onların sizden uzaklaşmasına yarar.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Belki de bazı kişisel sorunlar nedeniyle işe yatırım yapmak adına yeterli zamanınız olmadığı için işinizin kalitesi bugün düşüyor.

Bunlar sizin kontrolünüz dışında olan şeyler olabilir veya tam tersine, olanlardan bir şekilde siz sorumlusunuz. Her durumda, bir şey olmadan önce strese girmemeye çalışın.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün bir tür sonuç bekliyorsunuz ancak, henüz beklediğinizi alacağınız zaman muhtemelen gelmedi.

Bundan mutlaka mutsuz değilsiniz ama aynı zamanda hayal kırıklığınızı da gizleyemezsiniz. Beklediğiniz şey size oldukça önemli gelebilir, bu nedenle durum devam ederse oldukça duygusallaşacaksınız.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Sıkıntılardan uzak durmaya çalışıyorsun ama görünen o ki bu şeylerden ne kadar kaçarsan o kadar seni kovalıyorlar.

Bazı yerliler, onlara gerçekten zor anlar yaşatan kişinin yakın bir arkadaş olduğunu görebilir ve durum o kadar da acil olmayabilir. Öğleden sonra, tüm bunları eşinize veya bir aile üyenize anlatabileceksiniz.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Özellikle bir tür romantik karşılaşma yaşayabilecek yerliler için umut verici bir gün. Hayatında çok fazla şey olmasa da, kesinlikle öyle olduğunu hissediyorsunuz.

Bir toplantı ihtimali karşısında biraz bunalmış hissetme ihtimaliniz çok fazla ve buna hazırlanmanız biraz zaman alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN