İşte günlük burç yorumları...

İşte günlük burç yorumları...

Bugün koçlar ve boğaların geçmişleriyle sıkıntıları var. Yengeçleri partnerleri motive ederken ikizlerin kendi başlarının çaresine baklası gerekecek. Günün en çok motivasyonu yüksek burcu başaklar olurken şans balıkların yüzüne gülecek. Yayların ise bugün alacakları tavsiyelere uymaları hayırlı olacak. İşte 17 Mayıs burç yorumları...

Koçlar geçmişten sıyrılarak yeni anılar biriktirmek için harekete geçmesi gerekirken boğalar kendilerini geçmişin kafesine hapsedecek. Bugün ikizlerin tartışmalardan uzak durmak için ayrı çaba sarf etmesi gerekiyor. Yengeçleri ise partnerleri motive edecek. Aslanlar sorunlarından kaçmanın yolunu eğlencede arıyor ama nafile bir çaba. Başakların bugün keyfi yerinde hiç bir şey moralinizi bozamaz. Teraziler ise aynı anda iki işi yapamayacaklarını artık anlasalar iyi olacak. Akrepler ise önlerine çıkan ilerleme fırsatlarını iyi değerlendirmeli. Bugün yaylara hayati önemde tavsiye var diyebiliriz. Oğlakların önlerine çıkan tatil fırsatını iyi değerlendirmesi gerekiyor yoksa bir daha böyle bir fırsat yakalayamazsınız. Kovaların farklılıkları kabul etmesi gerekiyor. Balıkların önünde büyük fırsat var iyi değerlendirmeli.

koc-burcu.jpg


KOÇ: GEÇMİŞTEN SIYRILMANIZ GEREKİYOR

Anılarla yaşayamazsınız ama sevdiklerinizle birlikte yaşadıklarınıza odaklanırsanız kesinlikle başka harika anılar yaratabilirsiniz.

Hala etrafınızdakilerle bir şeyler paylaşma aşamasındasınız ve bu enerjinizi fazla tüketecek. Etrafınızdakilerin gülümsemeleriyle çok motive olmuş görünüyorsunuz.

boga-burcu-001.jpg

BOĞA: ZİHNİNİZİ GEÇMİŞE ODAKLIYORSUNUZ

Tüm güzel anılarınızı kanalize etmeye çalıştığınız bu Salı günü zihninizi geçmişe odaklıyorsunuz.

Bu, özel bir kişinin size olan etkisi nedeniyle olabilir. Akşama doğru bundan sıkılabilir ve başka bir şey yapmaya çalışabilirsiniz.

kizler-burcu.jpg

İKİZLER: ETRAFINIZDAKİLERLE TARTIŞMAKTAN UZAK DURUN

Daha iyi odaklanabildiğiniz bu günlerde aceleyle ya da yüzeysel bir konuda yapılan işlerden memnun kalmayacaksınız.

Derinlemesine araştırmaya çalışacaksınız. Bu yüzden bazı insanlar, çok meraklı olduğunuzdan sizden şikayetçi olabilir. Bunun dışında, etrafınızdaki bazı tartışmaları açıklamakta zorlanabilirsiniz.

yengec-burcu.jpg

YENGEÇ: MOTİVASYONUNUZ PARTNERLERİNİZDEN GELECEK

Partnerinizle bir projeye dahil olmanız çok olası ve çift olarak her şey daha iyi olacak gibi görünüyor.

Onun desteğini almaktan mutlu olacak ve ona kendiniz kadar faydalı olmaya çalışacaksınız. Görünüşe göre bu Salı özellikle müzakerede çok iyisiniz ve şartlarınızı masaya dikkatlice sürmek isteyeceksiniz.

aslan-burcu.jpg

ASLAN: SORUNLARDAN KAÇMAK İÇİN EĞLENCEYE ODAKLANIYORSUNUZ

Sorumlulukları bir kenara bırakıp sadece eğlenmeyi tercih ediyorsunuz ve görünüşe göre bu eğiliminiz, size doğuştan gelen bir istekle birleşecek.

Bir şeye can atıyorsunuz ama ne yapmak istediğinizden de emin değilsiniz. Bazı Aslanlar dikkatlerini dağıtmak için fiziksel egzersize başvurabilir.

basak-burcu.jpg

BAŞAK: HİÇ BİR ŞEY MORALİNİZİ BOZAMAYACAK

Bu Salı çok neşeli ve romantik bir ruh hali içinde olacaksınız ve görünüşe göre hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermeyeceksiniz.

Baştan çıkarıcı olacaksınız ve partneriniz için özel bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Bekar Başaklar için bu, belki de aile aracılığıyla, biriyle tanışmak için iyi bir an olabilir.

terazi-burcu.jpg

TERAZİ: AYNI ANDA İKİ İŞİ BİRDEN YAPAMAZSINIZ

Bugün dikkatiniz kolayca dağılıyor gibi görünüyor. Bu yüzden aynı anda yapmanız gereken farklı görevlerden uzak durmak isteyebilirsiniz.

Öte yandan, size yakın birine harika bir izlenim bırakıyor gibisiniz ve bunu daha da ilerletmek için çaba sarf edeceksiniz. Belki de onunla gelecekte bir tür ilişki kurabilme ihtimalini kovalıyorsunuz.

akrep-burcu.jpg

AKREP: ÖNÜNÜZE ÇIKAN İLERLEME FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN

Bu Salı karşınıza bazı ilerleme fırsatları çıkabilir, ancak bunun olumsuz taraflarını görmeye çok odaklanmış olabilirsiniz.

Gerçekçi olmak ve abartmadığınızdan emin olmak iyi olsa da zihninizi özgür bırakmalısınız. Ayrıca bugün dinamik aktivitelerin tadını çıkaracak ve etrafınızı kalabalık tutmaya çalışacaksınız.

yay-burcu.jpg

YAY: YARDIM İSTEMEZSENİZ İLERLEYEMEZSİNİZ

Yaşadığınız sorun yüzeysel görünse bile tavsiye istemekten çekinmeyin. Etrafınızdakilerin ne gibi yararlı bilgilerle size geleceğini bilemezsiniz.

Başkalarını desteklemekten çok mutlusunuz ama yardıma ihtiyacı olan kişi siz olduğunuzda bunu başkalarından istemekte gönülsüzsünüz. Bu durum maalesef ilerlemenizi engelliyor.

boga-burcu.jpg

OĞLAK: ÖNÜNÜZE ÇIKAN TATİLİ DEĞERLENDİRMELİSİNİZ

Davranışlarınız bugün duygularınızla uyumlu görünmüyor ve belki de kendi başınıza biraz zaman harcamak fikrinizi netleştirmeye yardımcı olabilir.

Ancak bir tatil vesilesiyle kendinizi arkadaşlarınızdan ve ailenizden uzak tutmak zor olacak. En azından o anki düşüncelerinizle karar vermemeye çalışın.

kova-burcu.jpg

KOVA: HERKESİN FARKLI OLABİLECEĞİNİ KABUL ETMENİZ GEREKİYOR

Herkesin farklı olduğunu kabul etmelisiniz. Siz bugün eğlenmek isterken partnerinizin farklı amaçları olabilir.

Bazı etkinliklerden heyecanlanmış görünüyorsunuz ve belki de partnerinizi de yanınızda sürükleyerek hepsine katılmaya çalışacaksınız. Sonunda partnerinizi yoracak ve size karşı huysuz olmasını engelleyemeyeceksiniz.

balik-burcu.jpg

BALIK: BAŞARI ŞANSINIZ BÜYÜK

Bugün işle ilgili bir şeyler yapanlar için büyük başarı şansı var. Görünüşe göre zihniniz entelektüel anlamda etrafta olup bitenlere her zamankinden daha fazla uyum sağlıyor.

Mantıkla hareket ediyorsunuz ve tatmin edici sonuçlara ulaşacaksınız. Öte yandan, partneriniz sizden muhtemelen biraz neşeli ve yüzeysel olmanızı isteyecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN